Tak, też byliscie?
reklama
to był kochana test wiązania plemników z hialuronianemAnett a to jakie badanie robił twój mąż że mu to wyszło???
Napisane na HTC Desire 825 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzieki Dziewczyny za wsparcie, nawet sie nie załamałam, już jakis czas sie oswajałam z in vitro w poniedziałek mam wizyte kontrolna u mojej ginek oni sa z jednej kliniki wspolpracuja zobaczymy co ona powie jak faktycznie nie ma sensu to odpuszczamy i przygotowujemy sie do inv bo wlasnie szkoda kasy..
Tak mój mąż był u niego w ferti rok temu. I był mega zadowolony. Super lekarz a wiesz że on jest też ginem i prowadzi pary. Poza tym jest szefem oddziału andrologicznego w szpitalu. Jak tam leżałam na oddziale to zrobił na mnie pozytywne wrażenie. To dzięki niemu wyniki mojego męża się poprawiły. Fachowiec w swojej dziedzinie. Najlepszy w całej Warszawie...Tak, też byliscie?
Jakiej decyzji nie podejmiecie to i tak trzymam mocno kciukiDzieki Dziewczyny za wsparcie, nawet sie nie załamałam, już jakis czas sie oswajałam z in vitro w poniedziałek mam wizyte kontrolna u mojej ginek oni sa z jednej kliniki wspolpracuja zobaczymy co ona powie jak faktycznie nie ma sensu to odpuszczamy i przygotowujemy sie do inv bo wlasnie szkoda kasy..
No własnie moj tez mega zadowolony! w ferti prowadzi pary? własnie jak mi moja potwierdzi to działamy z in vitro w ferti maz pytał o koszt bo my nie standardowe in vitro tylko IMSI to droższe bysmy musieli to powiedzial 12-15 tysi. Ciekawe czy juz z wizytami..Tak mój mąż był u niego w ferti rok temu. I był mega zadowolony. Super lekarz a wiesz że on jest też ginem i prowadzi pary. Poza tym jest szefem oddziału andrologicznego w szpitalu. Jak tam leżałam na oddziale to zrobił na mnie pozytywne wrażenie. To dzięki niemu wyniki mojego męża się poprawiły. Fachowiec w swojej dziedzinie. Najlepszy w całej Warszawie...
adunnnia90
Fanka BB :)
Koniecznie daj znać co Ci Twoja gin powiedziala. Trzymam kciuki i zycze powodzenia [emoji4] fajnie ze jestescie juz kolejny krok do przodu bo wiecie na czym stoicieDzieki Dziewczyny za wsparcie, nawet sie nie załamałam, już jakis czas sie oswajałam z in vitro w poniedziałek mam wizyte kontrolna u mojej ginek oni sa z jednej kliniki wspolpracuja zobaczymy co ona powie jak faktycznie nie ma sensu to odpuszczamy i przygotowujemy sie do inv bo wlasnie szkoda kasy..
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
no jasne że dam znaka, nie znikne od Was- przyzwyczaiłam się juz do Was!Koniecznie daj znać co Ci Twoja gin powiedziala. Trzymam kciuki i zycze powodzenia [emoji4] fajnie ze jestescie juz kolejny krok do przodu bo wiecie na czym stoicie
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
W ferti do in vitro prowadzą tylko twoja, moja i Szymusik... A dr Dz. nie wiem czy pary prowadzi razem. Pewnie tak. Na pewno chodzą do niego też kobiety... Trzymam za was kciuki.... Taaak mocno. Próbuj in vitro... Na pewno się uda... A jakie były wyniki nasienia twojego męża że postanowił zrobić to badanie???Cassiah Ty nas jeszcze podczytujesz? Co u Ciebie?
Czy jest któraś z Was na forum odnośnie inv? Ja chyba zaczne juz tam zaglądać..
Podziel się: