reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Jeju dziewczyny kompletnie zapomnialam ze mam wizyte w szpitalu zeby tego polipa wyciac ( moze temu ze czekam na nia od zimy....) . W ten poniedzialek!!! A @ nie mam jeszcze:-( i nie za bardzo wiem co mam zrobic:-( kupilam czerwone wino rano stalam pol godz pod goracym prysznicem i chyba sie jeszcze do wanny poloze... boje sie ze z @ mi nic nie zrobia:-( jakies zlote rady?
Mi pomogła herbatka z dziurawca i aspiryna na pewno

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Kurde nie mam ani dziurawca ani aspiryny... mam cytryne:-D ale jak pamietam to wit c wydluzala cykl wiec nie jestem pewna czy nie zaszkodze... najgorsze ze ja nie wiem co mi beda robic... czy tylko usg i wywiad czy beda tak po prostu wycinac to... zadzwonie w piatek jak nie dostane jutro... zla jestem:-(

Daj każdemu dniu szansę stania się najpiękniejszym w całym Twoim życiu!

PAŹDZIERNIK

01 - bertha - test ciążowy
03 - omatko - wizyta u gina
03 - kredka - wizyta w sprawie polipa
04 - bertha - przewidywany termin @
05 - kath - wizyta kontrolna ciążowa
12 - omatko - wizyta u gina

LISTOPAD
GRUDZIEŃ

Kogo jeszcze dopisać? ;)

Heja dziewczyny... jestem załamana... :( byłam dziś kontrolnie na usg.... wydawało mi się, że mam już problem z głowy z torbielami po tym jak półtorej cyklu temu pękła jedna... a ostatni cykl był normalny... :( a jednak "wydawało mi się" dziś mam 7dzień cyklu i kurde torbiel na prawym jajniku 29mm.... a już zaczynałam wierzyć, że się uda wszystko, i że może dzięki tym ziołom zajdziemy... a tu jedna wielka lipa... Lekarka mi powiedziała miesiąc temu, że powinno już być okey bo leki po iui utrzymują się do 3 miesięcy... i że powinno się już uspokoić... nie wiem co robić ;(

Nigdzie już nie idę, będzie co będzie.... :( jestem załamana tym, że chciałam mieć dziecko a nie problem z jajnikami :( Dziecka jak nie było tak nie ma... mało tego teraz to już w ogóle nie wiem czy będzie... :( Lekarka mi mówiła, że to powinno minąć bo, że to po lekach na stymulację.... :( przed iui u mnie nie było żadnego problemu z owulacją a teraz... ehhh

reklama
Nou niestety hormony potrafią namieszac w naszych organizmach.
Trzymam kciuki żeby w końcu się ułożyło .

M26 mam nadzieję że już lepiej u Was?

Zuzik, Stacy, Niebajko jak dzieciaczki?

Beti odezwij się jak samopoczucie?

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry