reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Beti ja też nie miałam w dniu transferu robionego usg sprawdzającego endo. a jakie leki jeszcze chciałabyś mieć? ja też miałam tylko lutinus i estrofem. miałam też wprawdzie relanium ale tylko trzy tabletki, poza tym kwas foliowy. sama brałam doraźnie buscopan.

będzie dobrze kochana:biggrin2: bardzo trzymam kciuki i wysyłam ogrom pozytywnej energii

reklama
Ja jestem po wizycie...na usg widac bylo tylko kropke :)...nastepna wizyta za 2 tyg. Od jutra musze co drugi dzien robic bete i progesteron i tak przez 14 dni...do tego dostalam pelno prolutexa i luteiny i z wizyta za leki zaplacilalam 1000zl. To tylko na dwa tygodnie. Masakra...ale wszystko dla dzidziusia...to nic ze mamusia bedzie zyla na owsiance albo czyms jeszcze gorszym...a jak sie spytalam o l4 to bylo...alez pani katarzyno...oczywiscie ze nie bedzie pani tam jezdzic do pracy...spytalam o leki uspokajajace ale nie pozwolila mi gin brac...tylko melisa...a ona mi nie pomaga :( prosze o wpisanie mnie na wizyte na pon na za 2 tyg...sorki ale nie wiem ktory to...a z beta to nie wiem czy ma sens wpisywac jak od jutra co drugi dzien...finansowo umre...ale zeby tylko z dzieckiem bylo dobrze...

Beti oj Beti! Czemu wszędzie widzisz coś złego?! Ja też nie miałam sprawdzonego endometrium a encorton nie jest na zagnieżdżane tylko żeby Twój organizm nie odrzucił zarodka i powinno się mieć do tego wskazania. Estrofen jest bardzo dobry właśnie na endometrium żeby Dzidzia się wgryzla :) głowa do góry i myśleć pozytywnie!
Katharina widzę całkowicie inne nastawienie :) brawo!! Kropa jest!

Beti, dziewczyny lepiej się znają. Jak piszą, że ok z lekami tzn że nie masz co panikować. Kto kilka dni temu uspokajał Kath? Ty Kochana! I widzisz, Kath nosi pod sercem Kropka. Więc od teraz luuuuzzzz i pozwalamy Kropkowi wgryzać się w Mamusię. Wiesz, że tylko spokój jest wskazany. Dobrze wiesz, że nic już nie zmienisz, a żeby nie pogorszyć to zakaz denerwowania się.
Cały czas szłaś z Kath "łeb w łeb". Więc niedługo i Ty będziesz mieć banana na buzi po zrobieniu bety.
Beti, wszystkie tu wierzymy, że dasz radę opanować te emocje. Nie robisz tego dla nas, nie robisz tego dla siebie, robisz to dla Twojego Dzieciątka, które chce zamieszkać u Ciebie pod sercem na 9 miesięcy.
Pozwól mu ;)

reklama
Do góry