reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Z tym co gin to prawda. Ale ja już z różnych źródeł słyszałam o tym sposobie zadawania estrofemu więc coś w tym musi być:p

Cześć dziewczyny,
czytam Was trochę pobieżnie bo nadmiar różnych obowiązków powoduje u mnie brak czasu... zresztą staram się dużo robić żeby jak najmniej myśleć o naszej beznadziejnej sytuacji... w każdym razie. Kath trzymam mocno kciuki żeby wszystko się udało!!! Beti za Ciebie również! Aniko już jesteś na ostatniej prostej i za niedługo mała kruszyna będzie z Wami za co też mocno trzymam kciuki. U nas sytuacja beznadziejna.... dostałam miesiączki w 18 dniu cyklu.... :( po tych stymulacjach do iui teraz wszystko się u mnie porypało.... ;( mój M pytał znajomą lekarkę, że takie rzeczy są wynikiem przestymulowania jajników i, że robią się torbiele, które pękają i dlatego pojawia się okres co 2 tygodnie.... ;( podobno ma samo minąć... nie wiem w sumie ja się tak zaparłam, że nie idę do gina w ogóle. Stwierdziłam, że co będzie to będzie.... i teraz robię wszystko co w mojej mocy by o tym wszystkim nie myśleć. Jak mijam ciężarne lub matki z dziećmi to się odwracam w drugą stronę itd...
Witaj nouvelle!
Wiem jak Ci ciężko po tych wszystkich niepowodzeniach...
A brałaś pod uwagę, że może po tych ziołach cykl Ci się rozregulował?
Wiesz, jak nie mogłam zajść w ciążę, nie mogłam patrzeć na kobiety spodziewające się dziecka... Nie nawidziłam ich za to, że im się udało, a ja robię wszystko i nadal nic. Myśli miałam różne, łącznie z tymi życzącymi tym kobietom najgorszego... I wiesz co? Strasznie mi za siebie wstyd! Do tej pory!
Bo dlaczego im miałoby się nie udać? W czym one są gorsze od nas?
Kiedy pierwsza IUI się nie udała miałam pretensje do wszystkich i o wszystko...łącznie z Bogiem. Wtedy wpadła mi w ręce książka pewnego psychoonkologa, który zajmował się chorymi na raka. Opowiadał, że ludzie często pytają go "dlaczego akurat ja zachorowałem?" Wiesz co ten psychoonkolog odpowiadał? " A DLACZEGO NIE? WSZYSCY JESTEŚMY TYLKO LUDŹMI I KAŻDY MA SWOJĄ HISTORIĘ, NA KTÓRĄ NIE MA WPŁYWU" ...
Nou, życzę Ci, żebyś uwolniła się od negatywnych emocji...te dzieciątka w brzuchach nie są niczemu winne... Wyobraź sobie, że jesteś w ciąży, a kobieta przechodząca koło Ciebie posyła Ci złowrogą minę... albo a akcie desperacji wpycha Cię na jezdnię wprost pod nadjeżdżający samochód...
Mam nadzieję, że rozumiesz o co mi chodzi...Ściskam Cię mocno! &&&&&& za Ciebie

reklama
Beti, a który gin zadecydował o transferze w poniedziałek i podaniu dwóch zarodków? Trzymam kciuki, by wszytsko zaowocowało sukcesem:)

Marzeń, cieszę sie, ze to nic poważniejszego :*

Zuzik, mądrze napisałaś :*

Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry