Beti ale miałam 7 dojrzalych w tym 6 ok było. Więc się nie sugeruj mną
Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Beti: &&&&&
A ja totalnie z innej beczki. Babeczki z Wrocławia i okolic: nie marzy ktoś u was o ogonie? Wiem, że to nie miejsce ale reklamuję go już wszędzie bo mnie na 3 nie stać a nie mam serca pogonić. Około 1,5 roczny kocurek był się przybłąkał. Chudy, ale na jedzenie jakoś się nie rzucał, za to do człeka lgnie strasznie. Przytargał się za nami ze spaceru i zaanektował parapet... Moim intruz bardzo, bardzo nie pasuje ale on ma a widoku tylko człowieka:/
Beti zapowiada sie dobrze...u mnie i tak duzo nie ma ale modle sie zeby nie byly puste i zeby sie zaplodnily...u ciebie zobaczys bedzie superTylko czy to aby nie za mało??????
Tylko po cztery na stronę ?
Marzen miała 10 na jednym i 10 na drugim!?! :O
Napisane na LG-P760 w aplikacji Forum BabyBoom
Madzia i jak nie masz cofki na nabiał to pij kefir, zsiadłe mleko, a kefirkiem też możesz się podmywać. Jak będzie kwaśno, to wszystko się "wytruje"aniko właśnie myślałam o tantum.
zuzik właśnie kora dębu ale ja gapa jestem nawet mam w domu i rumianek też.