reklama
katharina203
Fanka BB :)
Narazie mam wykupione w lodowce 1200j puregonu o 600j menopuru...Katharina a co będziesz teraz brała? Menopur ?
katharina203
Te leki sa refundowane do in vitro i wczoraj weszlo obwieszczenie ministra zdrowia ze przez kolejne 2 miesiace beda refundowaneKath no to super ze moglas tak zalatwic:-) ciekawe czy ja bym mogla na kogos tak dostac? No bo nie ukrywajmy ze roznica mega!
vadera
Kath to już zacznij sobie przeglądać fora/ ogłoszenia. Jakby się zdarzyło, że Ci zabraknie zawsze jest możliwość odkupienia od dziewczyn, którym zostało. Tudzież, jak zostanie Tobie, odzyskanie choć części pieniędzy. Tam przed zabiegiem jest potrzebny antybiotyk i coś tam. Dotrę do dom to sprawdzę nazwy. W każdym bądź razie dążę do tego, żebyś nie kupowała bo ja mam Menopur niestety prawie cały wykorzystałam (ba jeszcze dokupowałam:/)
katharina203
Dzieki za info...w polowie lipca bede startowacKath to już zacznij sobie przeglądać fora/ ogłoszenia. Jakby się zdarzyło, że Ci zabraknie zawsze jest możliwość odkupienia od dziewczyn, którym zostało. Tudzież, jak zostanie Tobie, odzyskanie choć części pieniędzy. Tam przed zabiegiem jest potrzebny antybiotyk i coś tam. Dotrę do dom to sprawdzę nazwy. W każdym bądź razie dążę do tego, żebyś nie kupowała bo ja mam Menopur niestety prawie cały wykorzystałam (ba jeszcze dokupowałam:/)
katharina203
Jak bede cos potrzebowac to dam znacNo to już za rogiem. Mam Undidox Solutab , ale tylko 3 tabletki zostały. Oraz Flamexin bez jednej.
reklama
kamisia871
Moja rocznica ślubu-siedzę i łzy nie przestają mi lecieć...przepraszam za ten wpis....
Podziel się: