reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Kamisiu, oboje z mężem jesteście cudownymi ludźmi! Pełno w Was miłości i Wasz Synek na pewno to czuł. Zawsze będziecie razem:*

Marzeń, odpuść sobie sprzątanie na chwilę, już lepiej pisz to sprawozdanie;)

Magda, miałam cukier w górnej granicy normy i lekarz stwierdził, ze będzie rosnąć, stąd dieta.
I coś w tym chyba jest, bo na początku tej ciąży robiłam i wynik dużo niższy :)

A co do diety bezglutenowej- kiedyś sceptycznie na to patrzyłam. Teraz myślę, ze coś w tym jest. I wcale Nie bylo tak ciężko. Co prawda brakuje mi zwykłego pieczywa i czasem słodyczy, ale da się przezyc;)

Kamisiu strasznie mi przykro, ale jesteś silną kobietą i masz wspaniałego męża a teraz Wasz Synuś będzie nad Wami czuwał! :*
Ja dziś znowu mam jakiś dzień zwątpienia... :( i zastanawiam się czy nie odpuścić tego wszystkiego. Czuję się strasznie zmęczona... nawet na przytulańsko nie mam już ochoty... :( Zawsze myślałam, że staranie się o dziecko sprawi mi dużo radości i przyjemności, a tu same rozczarowania, łzy i jedna wielka niewiadoma. Biorę te witaminy i pije dużo wody za dwa tygodnie mam zrobić znów badania tej prolaktyny i kwasu foliowego a 28 idę do gina zobaczymy co powie- czy będę mogła podejść do drugiej iui. Wczoraj usłyszałam, że problem leży głównie w mojej głowie i dlatego prolaktyna się podnosi w II fazie cyklu bo za dużo myślę czy się udało czy nie... Jak tu nie myśleć... :(

aniko rozumiem. ja zrobiłam wczoraj i mam 80 więc ok
a powiedz mi z jakiej maki chleb pieczecie, podasz sprawdzony przepis? mam maszynę do wypieku tylko jakoś w przepis na chleb nie mogę trafić.

nouvelle skoro twój stres wpływa na wyniki, to może wizyta u psychologa pomoże?

Madzia, cieszę się, że wyniki ok. Oby tak dalej :)

Nouvelle, nie trać wiary kochana. Nam, staraczkom, wahania nastrojów zdarzają się bardzo często. Sama tego doświadczałam. Na początku cyklu mój entuzjazm, chęć do działania sięgały zenitu. Wraz z upływem dni, zapał malał. Po owulacji nawet nie chciałam się przytulać, bo w głowie siedziała myśl, że "teraz to już nie ma po co". Ale pamiętaj, że przytulanki nie służą tylko po to by zajść w ciążę. To także budowanie więzi i zaufania między Tobą, a Twoim emkiem. Ja doskonale rozumiem, że nam chodzi tylko o dziecko i tylko to siedzi nam w głowie... I też miałam humory i bez powodu wkurzałam się na emka jak mu się o 3 nad ranem "zachciało"... :D a ja wiedziałam, że już dawno po owulce i takie budzenie, po prostu mnie wkurzało...

Ostatnia edycja:
MagdaM33 o psychologu nie chcę nawet słyszeć... :( jestem mega uprzedzona mimo, że być może faktycznie mógłby pomóc. Ale jakoś nie mogę- myślę, że taka wizyta oznaczałaby moją słabość... A tego nie chcę.
Zuzik85 dziękuję, bo napisałaś dokładnie to co ja właśnie czuję i przeżywam a to znaczy, że nie jestem jeszcze wariatką. I też mnie czasem właśnie M wkurza... a nigdy tak nie miałam zawsze byliśmy blisko i robiliśmy to spontaniczne... a teraz... to już nie to samo...

reklama
Kamisiu tule:-*

Dziewczyny dzis 16dc plamie mniej ale dalej:-( test dalej pokazuje owu i straszny bol w lewym jajniku:-( ja nigdy tak pozno nie mialam owu:-(

Do góry