reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
no to super. mnie też ciągle coś pobolewa, ale cóż urządzanie to szuranie po podłogach:laugh2:

marzen a ty jak tam wolne już??

inis faceci zawsze mają łatwiej, taka oto niesprawiedliwosć losu;-) ;)

Dziewczyny nie dzwonilam jeszcze... bo sama sie bije z myslami... dzisiaj to zrobie!

Inis jak w tabletkach to mozna sprobowac:-) ja bylam ostatnio w health shopie i sie zastanawiam czy nie kupic tabletek z aloe vera na jelita na oczyszczenie ( aloe vera colon cleanse sie nazywaja ale nie wiem czy sa w pl)

No i znowu sraram sie wyeliminowac slodkie chociaz nie powiem ze mi to pasuje;-)

To K też dorzucę swoje trzy grosze, ze wczoraj brzuch mnie bolał i to tak niefajnie, okresowo:/ Na szczęście minęło...
Chyba na każdym etapie są jakie bóle i człowiek się stresuje. Ech :/

Dziewczyny, co.do diety... naczytalam się, ze gluten robi duze zamieszanie w hormonach, rozregulowuje i myślę, że jest w tym sporo prawdy. Lekarz, jak.zobaczył mój cukier z początku pierwszej ciąży,zalecił dietę bezmaczna. I przeszłam. Wyeliminowalam całkowicie gluten z.pieczywa, ciast, makaronów itp poza tym praktycznie nie jem słodyczy. Chleb piecze mi mąż, makarony ryżowe i kukurydziane. Waga poleciała mi w dół w zasadzie bez wyrzeczeń. Staram się jeść co trzy godziny, dużo nabiału, koktajli, owoców, warzyw. Do picia tylko woda, nawet haerbaty mało. Kawy wcale.
Żadnej specjalnej rozpiski nie mam. szukam, czytam i tak wychodzi.
Moja ginekolog uważa, ze bezglutenowa dieta jest najlepsza i dla mamy, i dla dziecka.

Acha, w 100% na pewno tego nie wyliminowalam. Bo w przetworzonej żywności, przyprawach itp jest niemal zawsze. Nawet w suszonych owocach! Bo żeby się nie sklejaly obsypuja mąka:/

anika to jaki Ty miałaś cukier?

dobrze, że bóle przeszły, wiadomo jaki to stres...

ciekawa jestem tej diety bezglutenowej, muszę się jej przyjrzeć.

a propos bezglutenowe: kiedyś widziałam w sklepie ze zdrową żywnością ryż bezglutenowy. 1 kg kosztował tyle, że mało nie padłam. trzeba bardzo uważać żeby się nie nadziać;-) ;)

reklama
Do góry