reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
no to super. mnie też ciągle coś pobolewa, ale cóż urządzanie to szuranie po podłogach:laugh2:

marzen a ty jak tam wolne już??

inis faceci zawsze mają łatwiej, taka oto niesprawiedliwosć losu;-) ;)

Dziewczyny nie dzwonilam jeszcze... bo sama sie bije z myslami... dzisiaj to zrobie!

Inis jak w tabletkach to mozna sprobowac:-) ja bylam ostatnio w health shopie i sie zastanawiam czy nie kupic tabletek z aloe vera na jelita na oczyszczenie ( aloe vera colon cleanse sie nazywaja ale nie wiem czy sa w pl)

No i znowu sraram sie wyeliminowac slodkie chociaz nie powiem ze mi to pasuje;-)

To K też dorzucę swoje trzy grosze, ze wczoraj brzuch mnie bolał i to tak niefajnie, okresowo:/ Na szczęście minęło...
Chyba na każdym etapie są jakie bóle i człowiek się stresuje. Ech :/

Dziewczyny, co.do diety... naczytalam się, ze gluten robi duze zamieszanie w hormonach, rozregulowuje i myślę, że jest w tym sporo prawdy. Lekarz, jak.zobaczył mój cukier z początku pierwszej ciąży,zalecił dietę bezmaczna. I przeszłam. Wyeliminowalam całkowicie gluten z.pieczywa, ciast, makaronów itp poza tym praktycznie nie jem słodyczy. Chleb piecze mi mąż, makarony ryżowe i kukurydziane. Waga poleciała mi w dół w zasadzie bez wyrzeczeń. Staram się jeść co trzy godziny, dużo nabiału, koktajli, owoców, warzyw. Do picia tylko woda, nawet haerbaty mało. Kawy wcale.
Żadnej specjalnej rozpiski nie mam. szukam, czytam i tak wychodzi.
Moja ginekolog uważa, ze bezglutenowa dieta jest najlepsza i dla mamy, i dla dziecka.

Acha, w 100% na pewno tego nie wyliminowalam. Bo w przetworzonej żywności, przyprawach itp jest niemal zawsze. Nawet w suszonych owocach! Bo żeby się nie sklejaly obsypuja mąka:/

anika to jaki Ty miałaś cukier?

dobrze, że bóle przeszły, wiadomo jaki to stres...

ciekawa jestem tej diety bezglutenowej, muszę się jej przyjrzeć.

a propos bezglutenowe: kiedyś widziałam w sklepie ze zdrową żywnością ryż bezglutenowy. 1 kg kosztował tyle, że mało nie padłam. trzeba bardzo uważać żeby się nie nadziać;-) ;)

reklama
Do góry