Boże no te złote myśli z cyklu "nie wiesz jak to jest mieć dzieci", "wam to dobrze bo na wszystko was stać, możecie pospać itp. Itd...." matko jak mnie to irytuje... bo to nie moja wina, że "nie wiem" i mało tego robię już wszystko co w mojej mocy, i płacę masę pieniędzy żeby w końcu się dowiedzieć jak to jest... myślę tak sobie, że nie zrozumie nas nikt póki sam tego nie doświadczy.
reklama
kredka82
Fanka BB :)
Mam wrazenie ze moglybysmy tak wymieniac bez konca...
co tylko udowadnia jak ludzie sa bezmyslni i prozni. A teksty o tym ile my to musimy miec kasy bo nie mamy dzieci i jak to nas na wszystko musi byc stac itd to juz wogole porazka... i mam ochote odpowiedziec wtedy ze: tak, zajebiscie jest, w zeszlym roku bylam 6 razy na super wczasach... w polsce, w klinice nieplodnosci...
co tylko udowadnia jak ludzie sa bezmyslni i prozni. A teksty o tym ile my to musimy miec kasy bo nie mamy dzieci i jak to nas na wszystko musi byc stac itd to juz wogole porazka... i mam ochote odpowiedziec wtedy ze: tak, zajebiscie jest, w zeszlym roku bylam 6 razy na super wczasach... w polsce, w klinice nieplodnosci...
niebajka
Inis... dla mnie to nieporownywalne.. starania to starania, a kiedy nie możesz dobudzic dziecka po paru latach tych staran, najwiekszej milosci swojego zycia.. i musisz szybko dzialac, kazda sekunda (a nie cykl) się liczy...
Nie.. to nie to. ze horror, to sie zgodze. Owszem.
Tak samo kazda choroba czy nieutulony placz (krzyk mozgowy) .. nawet nie chce myslec.
Moje omijanie cukru w ciazy przeklada sie teraz na dziecko..zjadlam wczoraj dżem. 4godziny kolki i ryku. Nic nie l pomoglo. Oczywiście caly weekend sama z Mala, bo tata pojechal w trase poszukiwac nowego auta... serce w milionach kawalkow potrafi wykonczyc.
Nie.. to nie to. ze horror, to sie zgodze. Owszem.
Tak samo kazda choroba czy nieutulony placz (krzyk mozgowy) .. nawet nie chce myslec.
Moje omijanie cukru w ciazy przeklada sie teraz na dziecko..zjadlam wczoraj dżem. 4godziny kolki i ryku. Nic nie l pomoglo. Oczywiście caly weekend sama z Mala, bo tata pojechal w trase poszukiwac nowego auta... serce w milionach kawalkow potrafi wykonczyc.
M26
Dzień dobry
Jak się czujesz Marzen? Odpoczywalas przez weekend? Zdecydowalas się na pracę?
Miłego dnia Dziewczyny
Jak się czujesz Marzen? Odpoczywalas przez weekend? Zdecydowalas się na pracę?
Miłego dnia Dziewczyny
M26
Madziu ja Odpoczywam w domu. Jak wyjdzie dzisiaj beta dobra to chyba już nie będę powtarzać żeby się nie stresować. Zobaczę co lekarz napisze
reklama
Podziel się: