reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Kredki, u mnie czasem cos zaboli i zakluje, ale staram sie byc spokojna i tym spokojem karmić Maluszka ;) rośnie, więc chyba działa! Krwiak się czai jak zło, ale wierzę, że go pokonamy;)
Mam kolorowanki w domu już od jakiegos czasu, ale przyznam, że się nie wkrexilam jakoś. Dużo czytam, oglądam itp i jakoś leci. Chętnie poszlabym na spacer, ale polezymy jeszcze troche i ruszymy! Wierzę, ze to będzie po kolejnej wizycie :))

reklama
Kredko, widzę, że po wczorajszej wizycie złapałaś wiatr z żagle i pędzisz do przodu. Fitness, pilates...może ruch pomoże Ci pozbyć się tego dyskomfortu w jelitach (a może jest poprawa, a Ty nam nic nie piszesz?).
Cieszę się, że na dobre pożegnałaś się z fajkami ;)

Kamisiu, a co z decyzją o pomocy psychologa? Zastanowiliście się głębiej nad tym? Wiem,że bólu nikt za WAs nie przeżyje i cierpienia nikt nie zabierze. Ale taka pomoc z zewnątrz pewnie się przyda. Dużo sił dla WAs...

Katharina, czyli jak @ przyjdzie, wracacie do działania? Rozmawiałaś może z ginem na temat zamrożenia m nasienia, na wypadek jego wyjazdu?

Aniko, leż z Ludzikiem grzecznie niech Cie nie kusi spacerować. Jeszcze dość się z wózkiem najeździsz ;)

Niebajko ;***

Zuzik...tak jak dostane @ to lece na wizyte...potem stymulacja...i moze nareszcie iui dojdzie do skutku. I tak pytalam sie...mozna zamrosic nasienie w razie co...

Zuzik jelita lepiej na szczescie ale jeszcze nie na 100% mam nadzieje ze cwiczenia pomoga. Ale wiatru w zaglach nie czuje:-/ zbyt wiele rzeczy mnie dobija wiec probuje sobie wbic do glowy troche pozytywnych emocji zeby nie zwariowac...

Kamisiu bardzo Cię przytulam :*
Katharina pewnie dzięki mezusiowi tak szybko doszlas do siebie :)
Zuzik czekamy z Tobą :)
Niebajko jak się czujesz?
Kredko aktywność dobra na wszystko :)
Stacy, Madziu, Lumia, M26,Pyreczko :*
A Emi to chyba o nas zapomniala albo wpadła w wir macierzyństwa:)

Dzis takie szczesciecze ze po torbieli nie ma sladu..
Ale zycie nie moze byc za dlugo kolorowe...tesciowa mi oczywiście taka wredota zajechala ze opadlam z sil...nawet nie chce mi sie opowiadac...zamiast sie cieszyc to rycze i przejmuje sie slowani i zachowanie tesciowej i szwagierki

Katharina teściowa nie rodzina. Mi moja też,zawsze próbuje dopiec także łącze się w bólu. Pamiętaj że jesteś wartościową kobietą i nikt nie ma prawa Cię pouczać i oczerniac :*

Katharina ja Cie podziwiam ze jestes taka "uprzejma" w stosunku do tesciowej. Ja bym jej pojechala rowno gdyby mnie caly czas negowala! A Twoj m noe moze jej przegadac? Moze niech on ta sprawe zalatwi

reklama
Emi przepadla chyba na dobre hehe pewno Emma zajmuje jej caly czas:-) a Niebajka pewno jeszcze dochodzi do siebie ale mam nadzieje ze szybko nam da znac :-)

Do góry