reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
U mnie po torbieli krwotocznej nie ma sladu...:):):)...obylo sie bez laparoskopii. Moj M tej ordynator w szpitalu co mi nie chciala dac zadnych lekow tylko nospe ma ochote rzucic usg dzisiejsze w twarz. Gdyby dala mi leki w szpitalu to juz tydz temu bylabym zdrowa...

Kamisiu bardzo mi przykro nawet nie wiem co napisać...

jeśli chodzi o pieska to bardzo nie ładnie ze strony schroniska że dali wam chorego psa, nie był szczepiony? co mówi weterynarz? mam nadzieję że piesek szybko wydobrzeje a wtedy odwdzięczy się za opiekę.

katharina super że leczenie zadziałało

Kamisiu :-*:-* przykro mi:-( cokolwiek wiecej napisze i tak bedzie bez sensu... wiem ze Wasz los sie wkrotce odmieni...:-*

Katharina no ja bym do tej lekarki poszla! Fajnie ze wszystko zniklo:-) no to teraz ukladajcie plan dzialania;-)

Zuzik wypatruje Twoich postow;-)

A ja wrocilam na aerobik i pilates :-) dzis dzien 1 zaliczony:-) do tego przed chwila mi przyszla sokowirowka bo mi m kupil na dzien kobiet;-) widc powoli biore sie za siebie bo najwyzsza pora zrzucic to co przybralam po fajkach. Ogolnie dzisiaj czuje sie pozytywnie nakrecona :-) moze temu ze widzialam snieg:-D ( widzialam jak sypal ale sie nie osadzil:-( ) potem byla tecza a teraz piekne wiosenne slonce:-)

Kamisiu :* :(( na kiedy teraz lekarz wyznaczył wizytę? Życzę Wam wielu sił i spokoju.

Katharina, no i pięknie! Jaki plan teraz?

Zuzik, zamelduj się!

Kredki, brawo za fitness!! Pozdrawiam Cię z kanapy ;)

Aniko normalnie poczulam kanapowe wibracje od Ciebie mimo ze na kanapie nie siedze;-) robie obiad i musze cos popracowac bo powrot na fitness rozregulowal moj dzien i musze to jakos na nowo ogarnac;-) a Ty kochana jak? Czujesz sie wynudzona czy masz jakies ciekawe zajecia? Dziewczyny ostatnio widzialam te kolorowanki dla doroslych w tkmaxx wiem ze te sklepy tez juz sa w polsce wiec jakby ktoras gdzies byla to mozecie popatrzec.

reklama
Do góry