reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Marzen ja tez na poczatku nie zatrybilam;-)

Katharina to super ze m przyjezdza. Musisz uwazac na siebie! Dobeze ze masz ta wizyte. Trzymaj sie!

Beti - kciuki za jutrzejszy dzień :-)

Znowu zapomniałam zadzwonić do okulisty. W ogóle to chyba mam coraz cięższe dni. Od paru dni trzyma mnie okropny stres, zaczynam się bać jak to będzie :-( sama sobie kładę głupot do głowy.

A ja właśnie obejrzałam film the secret :O
Czemu nikt mi wczesniej o tym filmie nie powiedział!?!?!
Zmieniłam nastawienie o 360° :D

Beti chyba o 180° ;-)
A tak serio to wlasnie widze zmia e nastroju u Ciebie:-) czekam na info od Ciebie jutro!!!!

Kredko melduje sie w dwupaku:)

Karharina a robili Ci w szpitalu morfologie? Nie masz anemii czy coś?

Beti nie widziałam, ale tytul mi.sie przewinął;) dobry mowisz? Kciukasy ! :*

Zuzik - elegancko :))

Stacy, no cos Ty! Jeszcze masz czas na stresy:) ciesz sie brzuszkiem poki go masz:) a rade sobie dasz swietnie. Rozmawialam dzis z moja siostra, ktora urodziła pod koniec roku. Jest za granicą i oprocz drugiej polowki nikogo do pomocy nie miala. Z Malenstwem jest prajtycznie od wyjscia do domu sama. Skoro ona sobie radzi, to my niby czemu nie ? Po tych wszystkich pagorkach trudów, nic nam nie jest straszne:)bedziemy świetnymi mamami, a to tylko hormony mieszaja troszkę w głowie; )

Aniko doszlas do siebie ?
Jak tam sie czujecie z Krewetą?

Jutro od rana mam napiety grafik, torby rano mi N wrzuci do auta, zebym sie pozniej szarpac nie musiala. Jadę pozalatwiac jeszcze pare rzeczy i od 14 bede czatowac w szpitalu na wizyte;) w miarę możliwości bede podczytywac:*

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry