reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Marzen ja tez na poczatku nie zatrybilam;-)

Katharina to super ze m przyjezdza. Musisz uwazac na siebie! Dobeze ze masz ta wizyte. Trzymaj sie!

Beti - kciuki za jutrzejszy dzień :-)

Znowu zapomniałam zadzwonić do okulisty. W ogóle to chyba mam coraz cięższe dni. Od paru dni trzyma mnie okropny stres, zaczynam się bać jak to będzie :-( sama sobie kładę głupot do głowy.

A ja właśnie obejrzałam film the secret :O
Czemu nikt mi wczesniej o tym filmie nie powiedział!?!?!
Zmieniłam nastawienie o 360° :D

Beti chyba o 180° ;-)
A tak serio to wlasnie widze zmia e nastroju u Ciebie:-) czekam na info od Ciebie jutro!!!!

Kredko melduje sie w dwupaku:)

Karharina a robili Ci w szpitalu morfologie? Nie masz anemii czy coś?

Beti nie widziałam, ale tytul mi.sie przewinął;) dobry mowisz? Kciukasy ! :*

Zuzik - elegancko :))

Stacy, no cos Ty! Jeszcze masz czas na stresy:) ciesz sie brzuszkiem poki go masz:) a rade sobie dasz swietnie. Rozmawialam dzis z moja siostra, ktora urodziła pod koniec roku. Jest za granicą i oprocz drugiej polowki nikogo do pomocy nie miala. Z Malenstwem jest prajtycznie od wyjscia do domu sama. Skoro ona sobie radzi, to my niby czemu nie ? Po tych wszystkich pagorkach trudów, nic nam nie jest straszne:)bedziemy świetnymi mamami, a to tylko hormony mieszaja troszkę w głowie; )

Aniko doszlas do siebie ?
Jak tam sie czujecie z Krewetą?

Jutro od rana mam napiety grafik, torby rano mi N wrzuci do auta, zebym sie pozniej szarpac nie musiala. Jadę pozalatwiac jeszcze pare rzeczy i od 14 bede czatowac w szpitalu na wizyte;) w miarę możliwości bede podczytywac:*

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry