reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Kredko mysle, ze mozesz zrobić gdzie indziej;)
Co do jelit - to dawaj, zamienimy się! Bo u nas przeciwne dolegliwości:D ja troche oczy powytrzeszczam jako wprawka przed porodem, a Ty troche "luzu' :p ( o matko, nie wierze, ze to napisałan)

Zuzik jak nerka? uspokaja sie wszystko nadal? również miłego dnia:*

Aniko, z kalendarza wynika, ze ten tydzien nalezy do nas?:p

reklama
Pyreczka no to chyba zart ze on Ci tak zasugerowal? Musialas go zle zrozumiec. Nie rozumiem czemu w czwartek lub piatek Ci nie zrobili?

Kredko ja do jutra mam @, a mój gin w szpitalu jest tylko poniedziałek i wtorek, dlatego zasugerował nastepny poniedziałek, ale dzisiaj się z tego wycofał, bo za daleki dc ;)

Pyreczka a nie moze inny albo gdzie indziej???

Ja tez juz tak teraz mysle ze mozeby zrobic gdzie indziej... ani tak ani siak

Zuzik jak nerka? uspokaja sie wszystko nadal? również miłego dnia:*

Aniko, z kalendarza wynika, ze ten tydzien nalezy do nas?:p

Niebajko, nerka się ustabilizowała, bo mały kopie nieco wyżej. Kryzys - miejmy nadzieję - minął ;) Leki od piątku odstawione :D
Na wizycie miałam wysoki puls i gin kazał zrobić ekg, bo podejrzewał tachykardię. Ale cały weekend mierzyłam i nie było powyżej 100, więc odpuściłam zażywanie kolejnych tabletek - przepisał mi Staveran.

Dziewczyny, faktycznie ten tydzień należy do Was ;P

Dziewczyny padne.....

Mimo ze czytalam o histero w irl itd ze drogo itp ale tak sobie mysle ze zadzwonie do "podziemnego" bo on taki magik i......
jade do niego na usg zaraz po @ i on mnie skieruje do szpitala na wyciecie polipa za free:p no padne doslownie.... mowil ze 2-3miesiace czekania no ale...

Dziewczyny padne.....

Mimo ze czytalam o histero w irl itd ze drogo itp ale tak sobie mysle ze zadzwonie do "podziemnego" bo on taki magik i......
jade do niego na usg zaraz po @ i on mnie skieruje do szpitala na wyciecie polipa za free:p no padne doslownie.... mowil ze 2-3miesiace czekania no ale...

Heh... A jednak wykombinowałaś coś z podziemnym doktorkiem... Ja Ci mówię, że on jeszcze na IUI Cię nakręci :D

reklama
Do góry