reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
to prawda...najpierw to czekanie z nadzieją...potem prawie zawał serca przy odbiorze wyników...a potem dupa...i żal i gniew i płacz i smutek i zazdrość zdrowym matkom...i ogólne wkurwienie...

M26, przykro mi...dzis się wypłacz, odreaguj, daj upust emocjom, ale nie składaj broni... czekają na Ciebie MAluchy i o nie teraz będziesz walczyć. Do crio mozesz podejsc od razu w nowym cyklu, więc pewnie od 2dc estrofem pójdzie w ruch. Wiem, że Ci cięzko i masz złamane serce. wiem:( nie powiedzialas jeszcze ostatniego słowa!

Jakie to wszystko pochrzanione :( Dlaczego nasze starania nie są wynagradzane

Przecież tak tego chcemy, robimy wszystko...

Napisałam juz do lekarza co i jak i ze chciałbym odrazu robić kolejny transfer, tylko jest problem ze mojego lekarza nie ma aż do 22.02 i ma mi ktoś inny odpisać.

M26. Moja szpitalna kolezanka starala sie ponad 10 lat, miala chyba 3 programy in vitro.
Dzis dostalam od niej wiadomosc ze sie udalo, lekarz dal jej dodatkowo 3 godz. przed transferem intralipid. Encorton brala za kazdym razem.
Moze warto go wlaczyc? Cos chyba w tym jest bo ostatnio slysze ze wielu sie udaje na tych wlewach.

reklama
M26. Moja szpitalna kolezanka starala sie ponad 10 lat, miala chyba 3 programy in vitro.
Dzis dostalam od niej wiadomosc ze sie udalo, lekarz dal jej dodatkowo 3 godz. przed transferem intralipid. Encorton brala za kazdym razem.
Moze warto go wlaczyc? Cos chyba w tym jest bo ostatnio slysze ze wielu sie udaje na tych wlewach.
A zostal jej ostatni zarodek, to byla jej ostatnia szansa.

Do góry