reklama
katharina203
Fanka BB :)
to prawda...najpierw to czekanie z nadzieją...potem prawie zawał serca przy odbiorze wyników...a potem dupa...i żal i gniew i płacz i smutek i zazdrość zdrowym matkom...i ogólne wkurwienie...
anika11
M26, przykro mi...dzis się wypłacz, odreaguj, daj upust emocjom, ale nie składaj broni... czekają na Ciebie MAluchy i o nie teraz będziesz walczyć. Do crio mozesz podejsc od razu w nowym cyklu, więc pewnie od 2dc estrofem pójdzie w ruch. Wiem, że Ci cięzko i masz złamane serce. wiem nie powiedzialas jeszcze ostatniego słowa!
M26
Napisałam juz do lekarza co i jak i ze chciałbym odrazu robić kolejny transfer, tylko jest problem ze mojego lekarza nie ma aż do 22.02 i ma mi ktoś inny odpisać.
G
gość_forum
Gość
Pyreczko szkoda gadać ile musimy jeszcze wycierpieć.
G
Gość
Gość
M26. Moja szpitalna kolezanka starala sie ponad 10 lat, miala chyba 3 programy in vitro.
Dzis dostalam od niej wiadomosc ze sie udalo, lekarz dal jej dodatkowo 3 godz. przed transferem intralipid. Encorton brala za kazdym razem.
Moze warto go wlaczyc? Cos chyba w tym jest bo ostatnio slysze ze wielu sie udaje na tych wlewach.
Dzis dostalam od niej wiadomosc ze sie udalo, lekarz dal jej dodatkowo 3 godz. przed transferem intralipid. Encorton brala za kazdym razem.
Moze warto go wlaczyc? Cos chyba w tym jest bo ostatnio slysze ze wielu sie udaje na tych wlewach.
reklama
G
Gość
Gość
A zostal jej ostatni zarodek, to byla jej ostatnia szansa.M26. Moja szpitalna kolezanka starala sie ponad 10 lat, miala chyba 3 programy in vitro.
Podziel się: