reklama
zuzik85
Fanka BB :)
Kredko, pamiętaj, że jest olejek rycynowy
kredka82
Zuzik haha dobrze ze go u mnie nie ma;-) dziewczyny nie bede sie Wam tu rozpisywac ale ze tak powiem kupa wraca do normy bo jest codziennie tylko cos mi na tych jelitach lezy bo to czuje ( doslownie;-)) wiec musze je jakos przeorac siemie lniane pije na wieczor tak ze 3 lyzki ziarenek zalane woda od dzisiaj ta wstretna owsianka i od dzisiaj zero slodkiego i smazonego. Poza tym biore te wszysykie witaminy omegi koenzymy oleje itd i jak za kilka miesiecy nie bede najzdrowsza w okolicy to padne;-)
No i zapomnialam napisac ze od 1.5 miesiaca jestem niepalaca:-) i zeby wszystkiego bylo malo to moja skora na twarzy zaczyna sie oczyszczac, co juz kiedys przerabialam:-( i jakies dziwne cos pryszczowate mi wyskakuje co jakis czas... i powiem Wam ze juz nigdy nie zapale i nie dlatego ze nie chce tylko dlatego ze nie przezyje kolejnego rzucania fajek!!! I to nie z braku tytoniu bo to poszlo az za łatwo ale to co sie dzieje z moim organizmem to ostatni raz!!!
No i zapomnialam napisac ze od 1.5 miesiaca jestem niepalaca:-) i zeby wszystkiego bylo malo to moja skora na twarzy zaczyna sie oczyszczac, co juz kiedys przerabialam:-( i jakies dziwne cos pryszczowate mi wyskakuje co jakis czas... i powiem Wam ze juz nigdy nie zapale i nie dlatego ze nie chce tylko dlatego ze nie przezyje kolejnego rzucania fajek!!! I to nie z braku tytoniu bo to poszlo az za łatwo ale to co sie dzieje z moim organizmem to ostatni raz!!!
M26
Narazie diagnostyka chce żebym oszalała z nerwów.
G
Gość
Gość
Kredka kup sobie czopki evaque. Rytm wyproznien wroci do normy. Ja tez mam ten problem i wiem co to znaczy, po czopkach mam spokoj na dluzszy czas.
kredka82
Strawbelka ja przywiozlam ostatnio czopki glicerynowe bo tylko takie byly w aptece. 1szt zuzylam juz dawno temu i mam jeszcze 9:-). Ale mi chodzi chyba o co innego bo to ze ja raz a czasem nawet dwa dziennie zrobie co mam zrobic to i tak czuje ze mi caly czas cos zalega w tych jelitach wiec nie wiem czy czopek speawi ze wszystko co tam jest wyleci???
Dziewczyny i sorki ze ja poruszam sprawy "srania" na forum o iui ale komu jak komu ale wiem ze tylko Wam moge takie rzeczy mowic:-*
Dziewczyny i sorki ze ja poruszam sprawy "srania" na forum o iui ale komu jak komu ale wiem ze tylko Wam moge takie rzeczy mowic:-*
G
Gość
Gość
Kredka no to nie wiem co doradzic.
Temat moze smieszny i malo przyjemny. Ale ja Cie doskonale rozumiem, wiem co to znaczy.
Mi duzo pomogla dieta bezglutenowa, mialam wrazenie ze ten gluten mnie w srodku skleja i czulam sie taka ciezka jak balon.
Temat moze smieszny i malo przyjemny. Ale ja Cie doskonale rozumiem, wiem co to znaczy.
Mi duzo pomogla dieta bezglutenowa, mialam wrazenie ze ten gluten mnie w srodku skleja i czulam sie taka ciezka jak balon.
Pyreczka
Narazie diagnostyka chce żebym oszalała z nerwów.
Sama zaczynam się Twoja beta stresować
Ostatnia edycja:
reklama
Podziel się: