reklama
kredka82
Fanka BB :)
Dobre, dobre;-) hahahaWielkie umysły myślą tak samo Kredko
M26
Ah ta nasza Niebajka..
niebajka
Jestem dziewczyny, u mnie wszystko ok! Nie bede was zanudzać szczegołami, bo i po co?
Waga 2700 +/- 400g, małowodzia juz nie ma, przepływy w naczyniach ok. Buzia, jak zwykle schowana, tym razem przytulona do ściany macicy. "ten typ tak ma" - powiedziała pani dr. musze więc poczekac do porodu, zeby ujrzec to małe, gremlinie lico.
Jedyny problem to tarczyca, znowu wieksze dawki lekow, takze bede walczyć No i trzeba się szykowac, ze za 2 tyg moge urodzić.. oby moj dok zdazył wrocic z urlopu.
Strawbelko mozesz probowac progesteronem wywoływać.
Waga 2700 +/- 400g, małowodzia juz nie ma, przepływy w naczyniach ok. Buzia, jak zwykle schowana, tym razem przytulona do ściany macicy. "ten typ tak ma" - powiedziała pani dr. musze więc poczekac do porodu, zeby ujrzec to małe, gremlinie lico.
Jedyny problem to tarczyca, znowu wieksze dawki lekow, takze bede walczyć No i trzeba się szykowac, ze za 2 tyg moge urodzić.. oby moj dok zdazył wrocic z urlopu.
Strawbelko mozesz probowac progesteronem wywoływać.
G
Gość
Gość
Ale ja tydzien temu odstawilam progesteron. Bo bralam po owu 2×1 duphaston
G
Gość
Gość
Niebajko to jak to wywolac. Przez ile dni i ile czasu brac teraz ten duphaston?Ah.. Strawbelko widocznie spadek porogesteronu po odstawieniu dupka, był "zbyt małym szokiem" dla organizmu, żeby wywołać okres. Czasami się tak zdarza.. Zwłaszcza, ze 2x1 to tak naprawde niewiele..
reklama
G
Gość
Gość
Tzn. przez ile dni i ile tego duphastonu brac?Niebajko to jak to wywolac. Przez ile dni i ile czasu brac teraz ten duphaston?
Podziel się: