reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Kamisiu... tak mi przykro:-( tak bardzo Wam wspolczuje:-( jestes strasznie silna babka i nawet jak sie teraz rozsypalas to wiem ze sie pozbierasz!!! Ty z tych co sie nigdy nie poddaja i zobaczysz ze jeszcze bedziesz szczesliwa!!!!!!!
Kamisiu nie pamietam czy byla juz o tym mowa ale moze wizyta u psychologa by pomogla???
No i oczywiscie mozesz nam tu wylac caly swoj żal a my mocno przytulimy:-*

reklama
Kamisiu, nie wiem, czy są słowa, które Ci pomogą... będzie Ci bardzo trudno, ale przejdziesz przez to... jesteście z mężem wspaniała para i wiele w Was sił. Bardzo mi przykro, ze musicie to przeżywać i nie jestem w stanie sobie wyobrazić jak wielki to ból. Przytulna. Gdybym mogła jakoś pomóc....

Dziewczyny mam pytanie spoznial Wam sie okres po CLO?
Ja zawsze mialam jak w zegarku co 28 dni.
Pierwszy raz od nie wiem ilu lat mi sie spoznia.
Ciaza wykluczona na 100%
Bralam CLO od 3dc-7 dc jedna tabletka raz dziennie. Zastrzyki z pregnylu tez robilam.

Wątpię żeby clo miało z tym wpływ, może tak jak Marzen pisze pęcherzyki nie pekly. A wiesz ile twoja faza lutealna ma dni?
Lekarz mi w końcu odp żebym stosowała maść clotrimazolum i tantum rosa, a jak nie to będzie trzeba zmienić na zastrzyki. Odp mu ze juz to stosuje i poprawa jest na krótki czas. Mam nadzieje że tym razem szybciej mi odpowie. Myślałam że już dzisiaj dostane coś nowego, nie chce żeby mi się pogorszylo.

Strawbelko a pęcherze Ci pekly?
Byłaś na usg? Mi po clo @ się spozniala bo hiperke miałam :/ pregnyl też dostałam wtedy.
Mialam 3 pecherzyki, jak mialy 19,20 i 21 to podany byl pregnyl i odrazu bylo iui. Wszystko peklo. Ale 3 dni po iui byly jakies pecherzyki co mialy po 10. Teraz byly na jednym jajniku male pecherzyki. Dzis 32dc i sie nie zanosi na@
A ile czasu moze mi sie spozniac?

reklama
Do góry