reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Kamisiu tule Cie strasznie mocno,słowa nie wiele dadzą bo nie wiadomo nawet co napisać :( ale wiem że jesteś bardzo dzielą kobietką :-* myślami jestem z Tobą.

reklama
Dzieki dziewczyny:-*
Normalnie glupio mi sie uzalac nad soba szczegolnie ze kamisia jest taka silna i swieci nam tu przykladem ale jak to mowia kazdy ma swoj bol:-(

Dzieki dziewczyny:-*
Normalnie glupio mi sie uzalac nad soba szczegolnie ze kamisia jest taka silna i swieci nam tu przykladem ale jak to mowia kazdy ma swoj bol:-(

Kredko każda przechodzi swój ból i żadna nie powinna kierować się tym,że ja taka silna !! Czy ja jestem silna? Staram się narazie żyć normalnie,chociaż boli to jak diabli...ale co mi innego pozostaje? Po raz kolejny los siedzi i się rechocze z mojego nieszczęścia, chyba po prostu się do tego przyzwyczaiłam przez te prawie 29 lat życia...

Kredko tule mocno :*

Kamisiu, mam nadzieje, ze nie zrobilam Ci przykrości swoim pytaniem.
To nie było z wścibskości, lecz z troski.
Z każdym tygodniem ilość wód wzrasta, więc może dzidzia mimo poprzedniego niskiego stanu, ma ich teraz wiekszą ilość? Z tymi wodami, tez jest tak, ze ciezko jest je znaleźć, bo lubią się dziwnie umiejscawiać. Troche mnie wygnietli w ich poszukiwaniu na ip.. Oczywiście nie śmiem się porównywać, ale wiem, ze od lekarza i sprzetu wiele zalezy.. więc licze że coś tam owodnia u Ciebie produkuje i malenstwo pływa.
Trzymanie kciuków to głupota, bede sie modlić za Was. 3ciego rownież mam wizyte, wiec tymbardziej bede z Wami myślami i oczekiwać na najlepsze z możliwych wieści. Wiem, że się nie poddasz dzielna, cudowna kobieto. I bedzie Ci to wynagrodzone z nawiązką. Całuje Ciebie i Twój brzuszek, i bądź z nami.

Kredko, nie ma lekko, każda z nas czekaja nieprzespane noce. Abstrakcja, co? a jednak!

Marzen - oddam Ci go najszybciej jak to będzie możliwe :-)

Niebajko - mam nadzieję że wszystko będzie dobrze. I liczę w sumie na jakieś ładne zdjęcie. U niej zawsze spędzam godzinę przynajmniej więc może się uda.

Stacy, na pewno bedzie ♡

Dzisiejsze Dziewczyny &&&&&

M :****

Pyreczka :****

Ja dzisiaj mam pare rzeczy do załatwienia, wiec bede po cichu zagladac:)

reklama
Do góry