reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Emenems tak się rozczulilam, piękna dziewczynka!! Po Mamusi ;)
Katharina gdzie się leczysz? Wygląda u Ciebie na PCO i w tym kierunku powinnaś działać, będzie napewno dobrze, tylko wierzyć i wybrać dobrego lekarza :)
Beti amh masz ładne, ja też mam 4 tylko działać :) tylko dziwne ze teraz urosło.

reklama
Prolaktyna i wszystko zawiazane z tarczyca mam dobre. Zadnych torbieli ani operacji ani dziwnych rzeczy :) nie mialam. Maz ma plemniki dobre. To ja jestem problemem. Mialam sprawdzana droznosc i wszystko jest ok. Cukrzycy nie mam ale przy pco jest duzo insuliny i dlatego bralam metformax a teraz siofor. A na pekniecie pecherzyka mialam jakis zastrzyk na ov...ovitrele czy jakos tak. Zmartwilam sie tym ze ja nie mam wcale progesteronu a on jest potrzebny zeby ewentualnie jajeczko sie zagniezdzilo. A duphaston tak pozno dostalam. No nic zobaczymy moje drugie podejscie. Lecze sie w bydgoszczy i nie powiem ale dosc droga jest tu inseminacja...ale dla bycia mama nic juz nie jest wazne

Katharina - niebajka ma racje - diagnostyka - badania badania jeszcze raz badania! bo iui bez badan to sensu nie ma o czym ja sie przekonalam ( i niby bylam prowadzona w klinice..) przede wszystkim mialas hsg? i czy ktos sprawdzal czy nie masz polipow albo cyst? no i jak ogolnie badania? jak tarczyca?

M26 - no wlasnie - i jak??

beti a mi lekarz o tym amh cos jeszcze mowil ze jakies normy sie zmienily ale nie potrafie teraz Ci powiedziec co i jak... musisz doczytac albo dopytac.. a ogolnie to jeszcze jedno - przy tym amh w ie mialam owu z prawego jajnika bo z niego mam czesciej a teraz maialm z lewego i zastanawiam sie czy to rowniez moze miec wplyw? normalnie nie moge sie doczekac az znowu zrobie:-)

Kredka, jakiś czas temu zmieniły się odczynniki, na których robią badanie amh. Stąd różnice w wynikach. Na starych wskaźnikach wychodziło niższe, teraz wyższe. Ze względu na to zamieniono nawet wytyczne MZ.

Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka

katherina wydaje mi sie ze duphaston dali Ci tak pozno bo pewno zakladali ze jakby sie udalo to dopiero w okolicy 6 dnia bedzei sie zaczynac implantacja..

reklama
Do góry