kredka82
Fanka BB :)
A ja chce wrecz ciekawosc mnie zzera:-)Zuzia, aż nie chce wiedzieć, co wygadywal...
Wlasnie dzwonil moj pan doktor:-) inhibina srednio bo niby dobrze by bylo jakby byla kolo 100 ale nie jest tragicznie. Amh szalu nie ma aleeeeeeee......... i tu szok - wynik sie moze zmieniac! Ja tego nie wiedzialam! I on mowi ze amh liczy sie na podstawie jajeczek w danym cyklu i nie jest powiedziane ze w przyszlym cuklu nie moze sie zmienic ( to tak jak przeliczalam na polskie to amh w irlandii i bylo chyba 1.6 ale nie pamietam teraz)
No i pierwsze co to robimy histeroskopie i chyba zrobie to w gdansku bo jakos igolnie obojgu gdansk bardziej przypadl do gustu i bilety tam tansze poza sezonem. Ma mi sprawdzic czy przy histero moga mi hsg zrobic zeby sprawdzic czy jajowody sie zapchaly znowu czy nie. Jak nie to wtedy raz lub dwa podejme probe inseminacji z dawca bo na samo in vitro potrzebuje prawie 20tys + samolot noclegi itd wiec na in vitro moge zbierac a na iui w miedzyczasie moge przyleciec. Wszystko zalezy co wyjdzie na histero. Zapomnialam go zapytac w ktorym dc to histero sie robi ale wydaje mi sie ze na poczatku???? Wiec juz bede szukac biletow i w przyszlym miesiacy chcialabym przyleciec:-)