reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Mój mi dziś powiedział, że jak oglądał jakiś program, chyba u Drzyzgi, to gadali, że przeciętna para kłóci się 300 razy w roku. Więc kobiety, nie odchodzimy od normy:-D

reklama
ech...ide mu wybaczyć jego nieczułość i gruboskórność...szkoda ze mam @ moze byłby jakis pojednawczy seksik :-D a tak to doopa:-(

A czy w następnym miesiacu po HSG moge podchodzic do IUI??

Ostatnia edycja:
Kurde....licze teraz jak się rozkładają moje cykle...i wychodzi że gdybym chciała mieć IUI w następnym miesiącu to bym musiała mieć 26 grudnia....przecież w święta mi nikt tego nie zrobi :-(

No zapytaj lekarza, bo może mają jakieś dyżury. Teraz się wszytsko wypytaj jak będziesz na HSG. Może oda ci się na 27.12. Policz to dobrze.

hahaha ze 300razy do roku dobre- ale nawet się zgadza ;-). Mój się bardzo przejął moim stanem zdrowia- aż doktorek wczoraj był w szoku, a jeżeli chodzi o starości i wyglądania dzidzi to się tym przejmuje, ale nie chce tego pokazać- niby macho, ale jak go urolog zbeształ o kopcenie to rzucił od razu i już miesiąc nie pali :-) a lufcił paczkę dziennie:angry: i co bez żadnych gum, tablet itp. przestał kopcić!!!!!

Lotinda-kiedy będziesz miała punkcję? &&&&&&&&&&kciuki za pęcherzyki, niech sobie rosną.oby ich było jak najwięcej.

No właśnie Lindi - testowanie już lada chwila?? Napisz mi proszę jaki to preparat brał Twój M. na poprawę plemników. Dużo mu podskoczyło?

Sony &&&& za powodzenie IUI
Lotinda &&&& żeby pęcherzyki ładnie rosły

Ostatnio podczytuje was z ukrycia, bo u mnie miesiąc pauzy. Teraz czekam na @, a od 2 dc Clo i potem jakieś zastrzyki - bagatela 70 zł za szt, a ma być chyba 3. Jak się uda z plemnikami, to testowanie wyjdzie mi tuż przed wigilią. Oby był to najlepszy prezent na święta:-)

Lotiinda - ty musiałaś płacić za każdą wizytę?? Ja przy IUI płace raz za ocenę cyklu 150 zł - i w tym mam wszystkie wizyty - najczęściej 3. Ale normalna wizyta kosztuje 120.

reklama
Mój mi dziś powiedział, że jak oglądał jakiś program, chyba u Drzyzgi, to gadali, że przeciętna para kłóci się 300 razy w roku. Więc kobiety, nie odchodzimy od normy:-D

wyobraz sobie robił chłop wino z jablek... wycisnał sok a reszte w worki na smieci popakowal i tak stalo pol dnia w kuchni zamiast od razu wyniesc.. wrocilam z pracy a tu smierdzi zgniłkami... podloga mokra lepka... piec caaly w jablkach i to takie juz przypalone ze zetrzec nie moglam dopiero domestos pomogl jak odstalo troche... no i oczywiscie zaczal wynosic te worki... a z tych workuw kapie.. i przez cale mieszkanie dzie z tym na podworko do kontenerow.. przeszedl przez salon i sypialnie......... mokro... a on mi mowi oj pokapalem.... a widzial ze sie leje... to ja furii poprostu dostalam.... a jak zaczelam myc naczynia a suche chowac... to patrze a w tym kranie 2 co mam juz czyste naczynia tylko do odkapniecia, tam pelno zgnilych jablek i czyste naczynia brudne!!!!!! szałłłłłłł i jeszcze mial pretensje ze sie burze wiecie? poklocilismy sie, zwyzywalam go od fajtulap i nierobow itp ;/

Do góry