reklama
sylha
mama bliźniakowa
hahaha ze 300razy do roku dobre- ale nawet się zgadza ;-). Mój się bardzo przejął moim stanem zdrowia- aż doktorek wczoraj był w szoku, a jeżeli chodzi o starości i wyglądania dzidzi to się tym przejmuje, ale nie chce tego pokazać- niby macho, ale jak go urolog zbeształ o kopcenie to rzucił od razu i już miesiąc nie pali :-) a lufcił paczkę dziennie
i co bez żadnych gum, tablet itp. przestał kopcić!!!!!
![Wściekła(y) :angry: :angry:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/angry.gif)
sylha
mama bliźniakowa
Lindi- mamy sobotę już praktycznie niedzielę- jak twoje testy?!?!?!?!?!??!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?! Długo będziesz nas trzymać w niepewności?????
lilonka
Smerfikowa mama
No właśnie Lindi - testowanie już lada chwila?? Napisz mi proszę jaki to preparat brał Twój M. na poprawę plemników. Dużo mu podskoczyło?
Sony &&&& za powodzenie IUI
Lotinda &&&& żeby pęcherzyki ładnie rosły
Ostatnio podczytuje was z ukrycia, bo u mnie miesiąc pauzy. Teraz czekam na @, a od 2 dc Clo i potem jakieś zastrzyki - bagatela 70 zł za szt, a ma być chyba 3. Jak się uda z plemnikami, to testowanie wyjdzie mi tuż przed wigilią. Oby był to najlepszy prezent na święta:-)
Lotiinda - ty musiałaś płacić za każdą wizytę?? Ja przy IUI płace raz za ocenę cyklu 150 zł - i w tym mam wszystkie wizyty - najczęściej 3. Ale normalna wizyta kosztuje 120.
Sony &&&& za powodzenie IUI
Lotinda &&&& żeby pęcherzyki ładnie rosły
Ostatnio podczytuje was z ukrycia, bo u mnie miesiąc pauzy. Teraz czekam na @, a od 2 dc Clo i potem jakieś zastrzyki - bagatela 70 zł za szt, a ma być chyba 3. Jak się uda z plemnikami, to testowanie wyjdzie mi tuż przed wigilią. Oby był to najlepszy prezent na święta:-)
Lotiinda - ty musiałaś płacić za każdą wizytę?? Ja przy IUI płace raz za ocenę cyklu 150 zł - i w tym mam wszystkie wizyty - najczęściej 3. Ale normalna wizyta kosztuje 120.
reklama
Mój mi dziś powiedział, że jak oglądał jakiś program, chyba u Drzyzgi, to gadali, że przeciętna para kłóci się 300 razy w roku. Więc kobiety, nie odchodzimy od normy![]()
wyobraz sobie robił chłop wino z jablek... wycisnał sok a reszte w worki na smieci popakowal i tak stalo pol dnia w kuchni zamiast od razu wyniesc.. wrocilam z pracy a tu smierdzi zgniłkami... podloga mokra lepka... piec caaly w jablkach i to takie juz przypalone ze zetrzec nie moglam dopiero domestos pomogl jak odstalo troche... no i oczywiscie zaczal wynosic te worki... a z tych workuw kapie.. i przez cale mieszkanie dzie z tym na podworko do kontenerow.. przeszedl przez salon i sypialnie......... mokro... a on mi mowi oj pokapalem.... a widzial ze sie leje... to ja furii poprostu dostalam.... a jak zaczelam myc naczynia a suche chowac... to patrze a w tym kranie 2 co mam juz czyste naczynia tylko do odkapniecia, tam pelno zgnilych jablek i czyste naczynia brudne!!!!!! szałłłłłłł i jeszcze mial pretensje ze sie burze wiecie? poklocilismy sie, zwyzywalam go od fajtulap i nierobow itp ;/
Podziel się: