reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Marzen nie zdazylam wczesniej... no ja wiem co czujesz... nie wiem czy pamietacie jak lecialam w marcu na pierwsza iui i owu mialam w samolocie... niestety nasze organizmy zamiast wspolpeacowac to robia czasem psikusy... mam nadzieje ze kolejna owu bedzue w punkt!!! Sciskam Cie mocno

reklama
Aniko tak znalezlismy. Nie wiem do konca czego sie spodziewac ale zobaczymy... to jedna noc wiec jakkolwiek bedzue to przezyjemy a i wifi maja wiec spoko bo dzisiaj tak doje neta ze jak mi rachunek przyjdzie to zawal...

Katherina
&&&&&&&& za następny:)

Kredka
Coś tak czułam, że z ciebie czarownica:)

A tak na marginesie - i nawiązując do tych czarownic.
Dziś dzwoniąc po poradniach genetycznych spotkała mnie b. miła niespodzianka:), a w sumie rozmowa...
Odebrała przemiła Pani. Zapytałam o terminy wizyt. Ona zapytała co chcę oznaczyć i dlaczego. Powiedziałam, że roniłam 3 razy i kariotypy...Niestety powiedziała, że dodzwoniłam sie do poradni, gdzie tylko pod kątem spraw onkologicznych robią genetykę....
Ale powiedziała, że mi bardzo kibicuje, zaczęła szukać jakiś telefonów, kontaktów. Zebym wiedziała, że trafiłam na dobrą czarownicę i będzie wszystko dobrze, że już nie jednej ciąże wywróżyła... żebym się nie załamywała, walczyła i trzyma mocno za nas kciuki...Boże rozmawiałyśmy chyba z pół godziny. Dziewczyny nie jestem dobra w pisaniu i nie umiem tego przenieść na "papier", ale rozmowa i ta kobieta była cudowna!!!!

Rozmawiałam z ginekologiem. Niestety takie zmiany mogły sie pojawić na skutek "odcięcia" . Wszystko powinno ustać , a za jakiś czas i tak bede robić badania hormonów.

Aniko
Oj tak:) Dała mi takiego pozytywnego kopniaka w 4 litery:) I w ogóle udało mi się załatwic termin do genetyka uwagaaaaa na za tydzien:) Ehhh zaniemówiłam jak usłyszałam termin:) i gdzie znalazłam ...w moim rodzinnym mieście:) Później na pobranie krwi podobno czeka się dwa miesiące, ale ryzykujemy i jedziemy. Najwyżej zrezygnujemy i pójdziemy prywatnie, a nóż się uda ,że trafię znów na p. Stenię i załatwi jakiś termin na cito;)

Ojjjj Aniko
Zaciskam z całych sił kciuki i przesyłam pozytywne fluidki - w prawdzie nie ciążowe:p ale myslę,że to załatwię Ci od Ememems;)

Ememems
Ciążowe fluidki poproszę dla Aniki na jutrzejszą wizytę;)

Betiiiiiii
Dawaj foty:p

Madziu
:***

reklama
Do góry