reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Marzeń aż w takie cuda to ja nie wieże,objawy jak najbardziej są tylko francy nie widać :( chyba że........nieeeeee to nie możliwe :o

reklama
MAdziu,
Ehhhh emocji u Ciebie dziś nie brakuje. Szkoda,że nie tylko dobre wieśi. Powiem szczerze,że wierzyłam, że jedna Fasolka została z Tobą - bardzo w to wierzyłam....:(
MAdziu kibicuję Ci bardzo!
I dla nas kiedyś musi zaświecić słońce !!!!

Zuzik
Ty nawet nie mów, że Kredka ma jakieś moce, bo az mnie zmroziło. Przypomniało mi się jak kiedyś Kredka i Beti mówiły, że one tyle muszą czekać itp., a Kredka na to ..."Beti pamiętaj, ostatni będą pierwszymi" :rofl2::baffled:

Kredko
Z uwagi na powyższe rozkazuje Ci szybko zajsć w ciążę:p

Aniko
A jak Ty się czujesz nasz Kolowrotku? Kochana moc &&&&&&&& I pamiętaj myślimy pozytywnie:)

Marzen
Czyli atakujesz luty;)

Ojjj Niebajko szykuje się bitwa o /Twój brzuch w lutym:p

Lumio ja tam w testy nie wieże,jeżeli do jutra do 14 nie dostanę to skoczę na bete :) w zeszłym miesiącu na nią nie czekałam to przyszła jak w zegarku,a teraz gdy jest mi tak potrzebna i na nią czekam to się spuznia :(

Madziu, nie wierzę... nie wierzę... przykro mi bardzo i serce mi się kraje. ściskam Cię mocno i życzę Ci, byś w tym roku zostałą mamą - czytam, że zadzwonili z OA...nic nie dzieję się bez przyczyny, a że natura nie lubi prożni, to już dziś daje Ci znak, że światełko w tunelu jest.
wiem, że na innym watku pytalas, ale odpowiem Ci tu. ja mam crio na sztucznym cyklu, od 2dc łykam estrofem, około 10dc podgląd i decyzja, kiedy transfer. do tego z leków jeszcze duphaston i prolutex, a od dziś też encorton i fraxiparine. z endo raczej nie mam problemu, ale estrofem na pewno swoje robi. acha, zadnych zastrzykaów na pękanie pecherzyków ja nie mam, to raczej przy naturalnych cyklach się to bierze.
lekarz chce od razu podejsc do crio? czy cykl przerwy?

wierzę, że mimo chwilowego zachmurzenia, będzie jeszcze dobrze! ściskam Cię :*

Kredko, widzę, że u Ciebie intensywny dzien! niech wyjdzie coś konstuktywnego z tego! We Wro znaleźliście jakiś nocleg? V

KAtharina, niestety ciezki to temat... masz jakiś plan?

Marzen, nie gadaj, że już po owu... co za pech. nigdy nie jest tak, jak chciałybyśmy, by było :/ przykro mi. piszesz o Gamecie, którą masz na myśli?

Lumio :**

postaram się nie zawieść pokładanych we mnie nadziei.

Zuzik
Ty nawet nie mów, że Kredka ma jakieś moce, bo az mnie zmroziło. Przypomniało mi się jak kiedyś Kredka i Beti mówiły, że one tyle muszą czekać itp., a Kredka na to ..."Beti pamiętaj, ostatni będą pierwszymi" :rofl2::baffled:

Kredko
Z uwagi na powyższe rozkazuje Ci szybko zajsć w ciążę:p
Lumia ja mam moce;-) m sie smieje ze jak przechodze kolo tv to sie czarno bialy obraz robi i ogolnie przy mnie sie zarowki pala:-) a z tym ostatni beda pierwsimi to wiesz musisz to z przymrozeniem oka potraktowac! Bo gdyby to miala byc prawda to bysmy na porodowki o laskach chodzily;-) to bylo bardziej na pokrzepienie serc;-)
Ale faktycznie ten nowy rok to miala byc bomba pozytywow a tu mamy bombe ale negatywow... u mnie predko ciazy nie bedzie wiec mam nadzieje ze nie zablokuje kolejki...
Ja ogolnie mam poczucie ze za 1.5 roku zjade do pl i wtedy moze sie uda adoptowac za jakis czas ( madziu a czy Ty sie orientujesz czy mozna procedure adopcji zaczac bedac za granica a myslac o powrocie?) Albo biorstwo zarodka ( w sumie to tez nie glupi pomysl bo unikne calej procedury produkowania i pobrania jajeczek) a lekarz powiedzial ze mam malo jak usg robil. Ze na prawym bylo kilka mniejszych a na lewym w sumie jeden dominujacy i tyle...

reklama
Do góry