reklama
G
gość_forum
Gość
Kredko oby tak było,dlatego też odpuściłam dałam sobie na luz,mam inny cel niż użerać się z gówniarstwem
G
gość_forum
Gość
Uuuuuuuuuuuu Emi jakie Mięsko
MagdaM33
Fanka BB :)
Pyreczko &&&
Kredko to Ty we wtorek będziesz już we wrocławiu?
jeśli chodzi o lekarzy to miałam styczność ze wszystkimi i każdy inny. ale nie wiem, który najlepszy nie wiem pod jakim względem oceniasz?
a kot już najedzony nawet nie zdarzył nakrzyczeć na mnie odrazu zatkałam go pełną michą
Kredko to Ty we wtorek będziesz już we wrocławiu?
jeśli chodzi o lekarzy to miałam styczność ze wszystkimi i każdy inny. ale nie wiem, który najlepszy nie wiem pod jakim względem oceniasz?
a kot już najedzony nawet nie zdarzył nakrzyczeć na mnie odrazu zatkałam go pełną michą
Ostatnia edycja:
niebajka
Dziewcxyny ja bralam 2x50luteiny jako 100 w pewnym momencie z dzieleniem na pol bym nie eksperymentowala, ale w te strone, i w przypadku tego leku to dziala
Madzia i jak tam?
Ale tu będzie kociol w najblizszych dniach.
Kredko jakbys czegoś we wro potrzebowala, to jestem na miejscu
Emi teraz musisz sie tu czesto meldowac bo jesteś na tapecie
Podpowiesz mi jak bylo u Ciebie z chcica w 3 trym? mam chyba problem...:/
Madzia i jak tam?
Oczywiscie ze xi powiemDziewcxyny ja bralam 2x50luteiny jako 100 w pewnym momencie z dzieleniem na pol bym nie eksperymentowala, ale w te strone, i w przypadku tego leku to dziala
Madzia i jak tam?
"Ale tak ciężarna? Z brzuchem? Ze dziecko? Tak nie wolno ... Wolno tylko całować i uwielbiać takie ciało" i tyle- jak probuje go na sex namowic zeby porod przyspieszyć.
Oststni raz moze w połowie drugiego? Mi sie nie chciało a moj maz im większy brzuch tym bardziej mnie jak swieta panienkę traktuje wiec tak to wyglada - spróbuje dzis ... Hahahaha
Na moich styczniowkach 3/4 babek ma dokładnie tak samo
No jestem jestem i bede informować
Ja luteine tez dzieliłam 100 na pol jak zmienjszalam a co nie mozna ?:d
Madzia,
Ja bym też tak robiła,że 2X100 .Myślę, że nic się nie stanie - a jednak różnica w cenie jest zdecydowana! Podpytaj jeszcze lekarza na wizycie. Jak będziesz chciała 100 to ja mogę oddać - zostały mi dwa opakowania - po 60 tabletek....
A jak dalej będzie się upierał - to spróbuj dopytać o ten prolutex lub ultragosten - czy jakoś tak - podobno są o wiele lepsze! dużo większa przyswajalność! A chyba cenowo - wyjdzie podobnie jak ta luteina - bez refundacji.
Stacy
Już mam plan działania!
Bęczę jak bóbr i szukam po internecie, pytam Dziewczyny i tak mi się stworzył cel - do którego będę dąży. Tylko jeszcze mam chaos od kogo zacząc - czy genetyk czy immunolog - ale pomału i tu mi się wyklaruje.
MAm kilka badań, które tak czy siak wykonam - ale nie będę przesadzać! Zrobię te , o które czy genetyk, czy immunolog zapyta na bank - a na resztę najwyżej będą mnie kierować już specjaliści. Nie chcę robić 500 badań bo to nie ma sensu. ....
Ehhhhh
Emi
Kurde tylko nie rodź w niedziele hahahahahahah
Buziaki dla całej reszty:*
Ja bym też tak robiła,że 2X100 .Myślę, że nic się nie stanie - a jednak różnica w cenie jest zdecydowana! Podpytaj jeszcze lekarza na wizycie. Jak będziesz chciała 100 to ja mogę oddać - zostały mi dwa opakowania - po 60 tabletek....
A jak dalej będzie się upierał - to spróbuj dopytać o ten prolutex lub ultragosten - czy jakoś tak - podobno są o wiele lepsze! dużo większa przyswajalność! A chyba cenowo - wyjdzie podobnie jak ta luteina - bez refundacji.
Stacy
Już mam plan działania!
Bęczę jak bóbr i szukam po internecie, pytam Dziewczyny i tak mi się stworzył cel - do którego będę dąży. Tylko jeszcze mam chaos od kogo zacząc - czy genetyk czy immunolog - ale pomału i tu mi się wyklaruje.
MAm kilka badań, które tak czy siak wykonam - ale nie będę przesadzać! Zrobię te , o które czy genetyk, czy immunolog zapyta na bank - a na resztę najwyżej będą mnie kierować już specjaliści. Nie chcę robić 500 badań bo to nie ma sensu. ....
Ehhhhh
Emi
Kurde tylko nie rodź w niedziele hahahahahahah
Buziaki dla całej reszty:*
kredka82
Emi a ile jest od kliniki do morza? I to spacer czy czyms podjechac?
Madziu tak we wtorek:-) a najlepsxy to mialam na mysli bajbardziej doswiadczony i fachowy:-)
Niebajko dzieki:-* jak mozesz polecic dobra wypozyczalnie aut to mozesz dac mi namuar. Bo niby szperalismy w necie i cos tam mamy ake wiesz jak to jes;-) co sprawdzone to sprawdzone:-) bo jednak plan taki ze wynajmujemy auto i wracamy do domu i jak bedzie trzwba to ba drugi dzien jedzuemy znowu do wro. To ok 3h wiec do przezycia a jednak wolimy spac w domu u mamusi
Madziu tak we wtorek:-) a najlepsxy to mialam na mysli bajbardziej doswiadczony i fachowy:-)
Niebajko dzieki:-* jak mozesz polecic dobra wypozyczalnie aut to mozesz dac mi namuar. Bo niby szperalismy w necie i cos tam mamy ake wiesz jak to jes;-) co sprawdzone to sprawdzone:-) bo jednak plan taki ze wynajmujemy auto i wracamy do domu i jak bedzie trzwba to ba drugi dzien jedzuemy znowu do wro. To ok 3h wiec do przezycia a jednak wolimy spac w domu u mamusi
reklama
Podziel się: