reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
No obowiązkowo na rybke heheheh
Ja tez zawsze z mezem zaliczę spacer na długiej na turystę i zdejcie pod Neptunem hahahahah
ImageUploadedByForum BabyBoom1452328090.034248.jpg

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1452328090.034248.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1452328090.034248.jpg
    333,2 KB · Wyświetleń: 321
Pyreczko &&&

Kredko to Ty we wtorek będziesz już we wrocławiu?
jeśli chodzi o lekarzy to miałam styczność ze wszystkimi i każdy inny. ale nie wiem, który najlepszy nie wiem pod jakim względem oceniasz?

a kot już najedzony:-p nawet nie zdarzył nakrzyczeć na mnie odrazu zatkałam go pełną michą:-) :)

Ostatnia edycja:
Dziewcxyny ja bralam 2x50luteiny jako 100 w pewnym momencie:) z dzieleniem na pol bym nie eksperymentowala, ale w te strone, i w przypadku tego leku to dziala;)

Madzia i jak tam?

Ale tu będzie kociol w najblizszych dniach.

Kredko jakbys czegoś we wro potrzebowala, to jestem na miejscu;)

Emi teraz musisz sie tu czesto meldowac bo jesteś na tapecie:p
Podpowiesz mi jak bylo u Ciebie z chcica w 3 trym?:p mam chyba problem...:/

Dziewcxyny ja bralam 2x50luteiny jako 100 w pewnym momencie:) z dzieleniem na pol bym nie eksperymentowala, ale w te strone, i w przypadku tego leku to dziala;)

Madzia i jak tam?

Ale tu będzie kociol w najblizszych dniach.

Kredko jakbys czegoś we wro potrzebowala, to jestem na miejscu;)

Emi teraz musisz sie tu czesto meldowac bo jesteś na tapecie:p
Podpowiesz mi jak bylo u Ciebie z chcica w 3 trym?:p mam chyba problem...:/
Oczywiscie ze xi powiem

"Ale tak ciężarna? Z brzuchem? Ze dziecko? Tak nie wolno ... Wolno tylko całować i uwielbiać takie ciało" i tyle- jak probuje go na sex namowic zeby porod przyspieszyć.

Oststni raz moze w połowie drugiego? Mi sie nie chciało a moj maz im większy brzuch tym bardziej mnie jak swieta panienkę traktuje wiec tak to wyglada - spróbuje dzis ... Hahahaha
Na moich styczniowkach 3/4 babek ma dokładnie tak samo:)

No jestem jestem i bede informować :)

Ja luteine tez dzieliłam 100 na pol jak zmienjszalam a co nie mozna ?:d

Madzia,
Ja bym też tak robiła,że 2X100 .Myślę, że nic się nie stanie - a jednak różnica w cenie jest zdecydowana! Podpytaj jeszcze lekarza na wizycie. Jak będziesz chciała 100 to ja mogę oddać - zostały mi dwa opakowania - po 60 tabletek....
A jak dalej będzie się upierał - to spróbuj dopytać o ten prolutex lub ultragosten - czy jakoś tak - podobno są o wiele lepsze! dużo większa przyswajalność! A chyba cenowo - wyjdzie podobnie jak ta luteina - bez refundacji.

Stacy
Już mam plan działania!
Bęczę jak bóbr i szukam po internecie, pytam Dziewczyny i tak mi się stworzył cel - do którego będę dąży. Tylko jeszcze mam chaos od kogo zacząc - czy genetyk czy immunolog - ale pomału i tu mi się wyklaruje.
MAm kilka badań, które tak czy siak wykonam - ale nie będę przesadzać! Zrobię te , o które czy genetyk, czy immunolog zapyta na bank - a na resztę najwyżej będą mnie kierować już specjaliści. Nie chcę robić 500 badań bo to nie ma sensu. ....
Ehhhhh

Emi
Kurde tylko nie rodź w niedziele:p hahahahahahah;)

Buziaki dla całej reszty:*

Emi a ile jest od kliniki do morza? I to spacer czy czyms podjechac?

Madziu tak we wtorek:-) a najlepsxy to mialam na mysli bajbardziej doswiadczony i fachowy:-)

Niebajko dzieki:-* jak mozesz polecic dobra wypozyczalnie aut to mozesz dac mi namuar. Bo niby szperalismy w necie i cos tam mamy ake wiesz jak to jes;-) co sprawdzone to sprawdzone:-) bo jednak plan taki ze wynajmujemy auto i wracamy do domu i jak bedzie trzwba to ba drugi dzien jedzuemy znowu do wro. To ok 3h wiec do przezycia a jednak wolimy spac w domu u mamusi:-D

reklama
Do góry