reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Aniko moc calusow w kierunku Pani Stenii:-* dzieki Bogu ze sa jeszcze dobrzy ludzie na tym swiecie:-)

M dzisiaj oddal krew mam nadzieje ze mu wszystko zrobia co trzeba (podjechalam wczesniej zajac mu kolejke bo on tylko ja chwile mogl z pracy sie wyrwac) i ja jeszcze dodalam hormony i jakies tam pierdoly i co prawda pani pyta po co te badania to jej mowie ze maly zabieg w pl bedzie a ona z takim zdziwieniem - to po co do tego hormony??? A na to ja z wielkim usmiechem ze to akurat sobie sama dopisalam bo sie moze przydac:-) pani zaczela sie smiac i mowi ze oni teoretycznie robia to co lekarz kaze a nie co pacjent sobie wymysli ale w koncu zostala zbajerowana i oprocz prolaktyny to wszystko co na kartce mialam zrobi. Wyniki w wiekszosci powinny byc w 48h wiec mam nadzieje ze fo piatku sie wyrobia.

reklama
Zuzik popieram - niech ktos odczaruje bo mial byc taki piekny styczen a jak na razie to wszystko idzie w przeciwna strone!!!!! Mam nadzieje ze limit zlych wiadomosci zostal juz wyczerpany!

Aniko czekamy na relacje z wizyty:-*

reklama
Aniko super wieści:)
Pyreczko będą mocne &&&
Ja w poniedziałek idę na podglądanie ale jeszcze nic nie jest pewne bo jakiegoś czegoś brakuje w laboratorium do iui i nie wiadomo czy dostarcza a poza tym jeszcze pęcherzyk musi być porządny także się nie nastawiam.
Madziu :*&&&
Lumia, Kamisia :*

Do góry