reklama
kasik36
Fanka BB :)
MagdaM odezwij się proszę
zuzik85
Lumio, Kamisiu, Madziu...
Odkąd pamiętam nie lubię poniedziałków... A przez ten wczorajszy to brak słów...
Odkąd pamiętam nie lubię poniedziałków... A przez ten wczorajszy to brak słów...
kasik36
Info od MagdyM - krwawienie ustało, na IP nie była, dołożyła sobie lutkę, zamówiła konsultacje telefoniczne, mają dzwonić po godz 13-tej. Trzymajcie kciuki
G
gość_forum
Gość
Magda trzymaj sie i kciukaski za Twojego kropeczka
zuzik85
Kasik...dziękujemy za wiadomość. Boszzz, jak my jej wszystkie kibicujemy...&&&&&&&& nieustające :*
anika11
Magda, trzymam za Ciebie kciuki i przesyłam pozytywne myśli! :*
Kasik, dzięki za to info
Dziewczyny, właśnie odebrałam wynik! Niemożliwe! O 14.50 mam wizytę, 250 km przed nami...
O 9 pobrano materiał, potem usłyszałam, ze wynik będzie w czwartek... dostałam nr do Pani Stenii z mikrobiologii i przez tel ja ublagalan... powiedziała, ze może się uda, mam dzwonić o 11.30. Udało się, a moja cudna Pani Stenia metr 40 w obcasach życzyła powodzenia i powiedziała "będzie dzidzia"  A ja nic nie mówiłam, ze to do ivf...
To mój anioł
Kasik, dzięki za to info
Dziewczyny, właśnie odebrałam wynik! Niemożliwe! O 14.50 mam wizytę, 250 km przed nami...
O 9 pobrano materiał, potem usłyszałam, ze wynik będzie w czwartek... dostałam nr do Pani Stenii z mikrobiologii i przez tel ja ublagalan... powiedziała, ze może się uda, mam dzwonić o 11.30. Udało się, a moja cudna Pani Stenia metr 40 w obcasach życzyła powodzenia i powiedziała "będzie dzidzia"  A ja nic nie mówiłam, ze to do ivf...
To mój anioł
reklama
G
gość_forum
Gość
Aniko całe szczęście że u Ciebie dobre wieści,kochamy Panią Stenię!!!!
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Podziel się: