reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Magdo, przytulam mocno! niech Twoje Szczęście trwa dalej!! niech beta przyrasta, a Maluszek zdrowo się rozwija:*

dziewczyny, przyszłą @, wizytę mam 4stycznia, ale nie wiem, czy transfer się odbędzie... po 1 listopada zmieniły się przepisy i musimy przejść nową kwalifikację... nowe badania. niewazne, ze ja je mam juz zrobione i są ok. na włąsną odpowiedzialnośc mam brac leki od jutra, a na wizycie się okaze, czy to kwalifikacja (bo moze jednak jakies jeszcze badania bedzie trzeba zrobic), czy tez wizyta przedtransferowa.. ech. zawsze pod gorkę!
a najgorsze jest to, że niektóre dziewczynyw tej klinice dowiadywały się o tych dodatkowuch badaniach na wizycie i nic nie musiały wydłużać! w niczym to nie przeszkadxało! a moja lekarka mega poprawna wymysla tu... ech:/

MagdaM Yuhuuuu :D Ściskam mocno :)

Dziewczyny nie będę już dziś zaglądać, więc życzę Wam na Święta bliskości, miłości i rodzinnego ciepła oraz samych pozytywnych testów i wzrastających bet ;)

Buziaki

Madziu normalnie Twoja beta sprawila ze smutek ktory mialam z racji kolejnych bezdzietnych swiat po prostu minal:-)
Dziewczyny zycze wszystkim zafasolkowanyym aby czas szybko mijal i obylo sie bez niepotrzebnych lęków i zeby Wasze fasoleczki szybciutko i zdrowo przyszly na swiat:-)
A wszystkim jeszcze nie zafasolkowanym zycze aby nasze marzenia sie spelnily, zebysmy trafily w rece dobrych lekarzy ktorzy pomoga nam zostac mamami:-) no i mam szczera nadzieje ze w przyszle swieta z maluchami obok lub pod sercem bedziemy swietowac:-)
I zycze Wam zebyscie sie nigdy nie zmienialy bo jestescie wspaniale:-*:-*:-*:-*

Dziewczyny ja nie wierzę, nie wierzę że piszecie do mnie takie rzeczy, że te słowa dotyczą mojej osoby.
boszsz mam taki kołowrotek w głowie, ciągle słyszę słowa doktora...

Kochane moje, życzę Wam wspaniałych rodzinnych świąt,
żebyście zaczerpnęły siłę z tej atmosfery, żeby spełniło się marzenie o maleństwie
życzę wam żebyście zawsze były tak cudowne, tak mądre, tak wytrwałe.
życzę wam, żebyście znalazły we mnie wsparcie, żebym sprawdziła się jako koleżanka
przytulam Was wszystkie bardzo mocno

MagdaM miałam przeczucie, że to będą piękne święta, cieszę się razem z Tobą kochana :)

bardzo Ci dziękuję Kasik. jesteś moją opoką. a testów nie mam. dziś prosto z kliniki poszłam do labo wykupić leki na najbliższe dni i bałam się nie kupiłam... ale w niedzielę rosmann już otwarty :-)

Dziewczyny, cudów i magii na te Święta! niech upłyną wśród najbliższych i przy akompaniamencie najpiękniejszych kolęd! Aromaty, smaki i wrażenia niech wywołują uśmiech i uczucie spokoju. A każdy kolejny dzień Nowego Roku niósł pomyślność i zdrowie :*

reklama
Lumio,również wspieram modlitwą i oby mały wojowniczek waaaaalczył :-)

Pyreczko,szkoda,że beta nie taka :-( ale trzymam kciuki za dalsze poczynania :-) &&&&

Aniko,no to i Ty ruszasz do przodu :-) oby z tymi procedurami było wszystko ok....również mocno będę trzymać kciuki :-) &&&&

No i co przyszły święta,a za oknem wiosna :-) Kochane z całego serca (mojego dużego i tego mniejszego w brzuchu ) życzymy Wam przede wszystkim sił do walki w tej trudnej drodze, wsparcia bliskich bo i to jest ważne,ciepła domowego, uśmiechu na twarzy i oby ten przyszły rok przyniósł upragnione Maleństwo dla każdej,w końcu wspaniałe z Was kobietki :-* Spełnienia marzeń Kochane !!!!

Wesołych Świąt Bożego Narodzenia !!!!

Do góry