reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Zaraz zwariuje :crazy:
Wyników jeszcze nie ma, jakieś opóźnienie w labo.
Przypaliłam 2 razy bigos, białka mi się nie ubiły na pianę, paczka z prezentami, która idzie z Anglii i jest w sortowni 5 km ode mnie ZGUBIŁA się w tej sortowni!!!
Nosz kurka wszystko dzisiaj nie tak :(

reklama
Zuzik, Stacy
:*

Marzen
Bardzo dziękuje:*

Aniko
Immunolog nic nowego nie wniósł. Raczej chciałam też isć by dowiedzieć się czy dobre mam dawki leków. Ja sama, na własną rekę zwiększyłam troszkę dawkę encortonu i miałam obawy -- lekarz dal 7,5, ale jak rozmawiałam z diewczynami na wątku immunologicznym to tam min było 10 i taką dawkę przyjmowałam. Immunologowi powiedziałam o 7,5 i on sam mi powiedział, że mam zwiększyć do 10mg:)
Ojjj sama ne umiem opisać co się dzieje w mojej głowie....ehhh

Pyreczko
:-( :( tule...

Pyreczko :* pociesze Cię ze w takim razie będziemy wszystkie razem zaciazac na początku roku .
Aniko to dobrze .
U mnie już lekkie skurcze więc na dniach @ też się pojawi.
W ogóle jestem w proszku ze świętami. Dziś siedziałam z chrzesnikiem i odwiedziliśmy cmentarze. A później znajomy wpadł i po robocie. Ale pocieszam się tym ze nawet jak nie będzie wszystko zapiete na ostatni guzik to Swieta i tak będą :)

reklama
Pyreczko bardzo mi przykro.
Lumio cały czas wierze ze będzie dobrze, musi być. Wydaje mi się ze faktycznie mogłabyś się jeszcze do kogoś umówić, napewno by to nie zaszkodziło.
No to Dziewczyny dołączam się do Was, do połowy stycznia. Dostałam dzisiaj antybiotyk i parę innych leków na szybkie wytepienie plus tabletki antykoncepcyjne. I jeżeli po tych lekach będzie ok to zaczynam stymulację.
Taki ciężki dzień dzisiaj był, że dopiero teraz do Was zajrzałam.

Do góry