reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Nasze słodkości :)

Załączniki

• 1450374740380.jpg
    1450374740380.jpg
    43,9 KB · Wyświetleń: 48
  • 1450374774333.jpg
    1450374774333.jpg
    33,1 KB · Wyświetleń: 46
Cześć Dziewczynki.
Przez prawie godz nie mogłam się zarejestrować:/

Jestem po wizycie. Fasolka się rozwija. Dziś już mógł ją zmierzyć. Ma 4,2 mm, a pęcherzyk urósł do 10 mm. Akcja serca jest - wynosi 100. Nie wiem czy to dobrze czy źle - bo różne opinie w panu googlu, choć lekarz powiedział, że jest ok. Dziś mam dokładnie 4 tydzień od owulacji...
Tylko zdziwiło mnie bo piszą,że serce zaczyna bić jak zarodek ma 5mm :oo2: więc nic nie czaje...
Boże nie umiem teraz opisać swojego stanu....

Lumia no byl pecherzyk wariot to teraz fasolka tez zwariowana;-) ja myslalam ze serce jest pozniej? Ale jak slyszalas bicie to wspaniale:-D kiedy koldjna wizyta?

Kredko, no właśnie też się dziwie. Echo serca już we wtorek było. Wyrazie to słyszałam - mają dobry sprzet. Dziś był nieco gorsze usg, ale i tak słyszałam. Tylko słabiej i gorsza rozdzielczość. Powiem Ci Kredko ,że przestałam to wszystko ogarniac....

Kamisia
O tak emocji mi nie brakuje...

reklama
Lumio! Jakie wieści!!! Nie wyobrażam sobie nawet, co się dzieje w Twojej głowie! Trzeba poczekać na rozwój sytuacji I zaufac lekarzowi. Kiedy następna wizyta?

Do góry