reklama
M26
Fanka BB :)
Przykro mi Beti. Widocznie twoje jajniki były zmęczone.. Może następnym razem będą miały więcej siły
anika11
Beti, chyba rzeczywiście Twój organizm powiedział stop przykro mi, bo wiem, ile znaczą rozwiane nadzieje. Za miesiąc z kawałkiem Was ślub, może warto skupić się teraz na nim. Na chwilę podrzucić intensywne starania i dac się porwać ferworowi przygotowań? Bedziecie piękna para młoda
kredka82
Kredko nigdy wcześniej przed ciążą nie byłam tak sentymentalna ;-)
Jak chcesz to teraz za Ciebie potrzymamy kciuki, bo chyba tego potrzbujesz. Maluchy miały naprawdę dużo szczęścia przychodząc na ten świat i chętnie się nim dzielą :-)
Luize oczywiscie ze chce tylko to jeszcze pare muesiecy minie zanim cos zdzialamy:-(
Beti moze masz za duzo na glowie i organizm sie buntuje? Tak jak dziewczyny pisza skup sie na przygotowaniach i rozluznij sie! I na spokojnie podejdz do tematu jak ochloniesz:-*
Witam serdecznie, chciałabym dołączyć do forum tylko nie wiem czy mnie przyjmiecie. Podczytuj was już od jakiegoś czasu ale dopiero teraz postanowiłam się dołączyć. Ja obecnie wraz z mężem leczymy się w Provicie w Katowicach. W ostatni czwartek byłam na monitoringu przed IUI które miało być w piątek, ale nic z tego w 12 dc pęcherzyk 21 mm ale endometrium 4,5 i z IUI w tym cyklu nici
reklama
Podziel się: