reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Aniko na tą właśnie wiadomość czekałam razem z maluchami :-D :-D :-D Wiedziałam, że się uda. Moje dzieci tak zaciskały piąstki, że aż neurolog zwrócił na to uwagę na dzisiaj wizycie kontrolnej ;-) (na szczęście wynik badań ok). GRATULACJE !!! Powtórka bety to już formalność, zobaczysz. Ale się cieszę, buziaki.

Witajcie dziewczyny!
ANIKO!!!!!!! moje gratulacje! Ale się cieszę Kochana z Twojego szczęścia! Niech betka pięknie przyrasta, a maleństwo niech rośnie w siłę! Niech to będzie 9 spokojnych miesięcy. Tego Ci życzę z całego serca!

Kochane, chwilę mnie nie było, z przyczyn technicznych. Upierdliwość przedmiotów martwych, szlag mi trafił komputer, a nie mam apki na telefonie. I tak męczyłam się bez Was ponad tydzień. Ale dobre wiadomości wynagrodziły mi ten czas ;-)
Zupełnie straciłam rachubę co, kto, kiedy w naszym kalendarzu. Powoli będę nadrabiać i uzupełniać, przypominajki - mile widziane :-)

Ze strony zdrowotnej i dzidziusiowej - czuję się dobrze. Mdłości przeszły na dobre (tfu tfu - oby nie wróciły, bo mi zbrzydły), nabrałam więcej sił, korzystam z ostatnich ciepłych dni. Poprawił mi się sen - wraca do mojej normy, choć budzę się około 3 w nocy.

Stacy, trzymaj się dziewczyno i nie dawaj wirusom. Tak jak dziewczyny piszą, pewnie wszystkie domowe sposoby masz sprawdzone. Z mojej strony mogę Ci zaproponować syrop, który mi na początku ciąży bardzo pomógł w przeziębieniu. Jest taka seria *spam*, przeznaczona dla ciężarówek. Wyłącznie naturalne składniki. W smaku nie najlepszy(czuć czosnek), ale mnie pomógł.
To nie żadna reklama (Kredko ;-)), z tej serii *spam*, są też krople do nosa i witaminy.

No to teraz nadrabiam forum, miłego dnia wszystkim! :-)

PAŹDZIERNIK

9 - anika11 - badanie przyrostu bety :)
10 -
13 - niebajka -
II badanie prenatalne
14 -
15 -
16 - zuzik -
wizyta kontrolna u gina
16 - m26 -
podglądanie pęcherzyków
17 -
18 -
19 -
20 -
21 -
22 -
23 -
24 -

Ostatnia edycja:
Zuzik no Ciebie bym o reklsme nie posadzila:p
I dobrze ze mdlosci przeszly i wszystko wraca do normy:-*

Aniko jak tam oswoilas sie juz z mysla ze zostaniesz mama?:-D

Tez jadlam *spam*! Do ssania na gardło i syrop do picia:p ja tam tego czosnku zbytnio nie czułam, raczej slodkosc maliny mnie zabijala:p

Aniko notuj! Ciebie juz tez to dotyczy :D

A i tantum verde wolno psikac;) moze bez przesady co 5 minut, ale jest ok;) i pomaga^^

Zuzik tez mialam problemy ze spaniem:/ budziłam sie w srodku nocy i koniec.. zapomnij zeby znowu zasnąć;p ciesze sie, ze masz sie lepiej:)

Aniko sygnaturke zaktualizuj w wolnej chwili moj niedowiarku:*

Ostatnia edycja:
Dziękuję za rady, słyszałam o tym syropie i w sumie o tej serii leków *spam* ;-)

Ja wstaje do łazienki w nocy przynajmniej 3 razy.

Zuzik wpisz nnie proszę na 15 października na wizytę u gina.

PAŹDZIERNIK

9 - anika11 - badanie przyrostu bety :)
10 -
13 - niebajka -
II badanie prenatalne
13 - lumia - podglądanie pęcholków
14 - marzen88 -
podglądanie pęcholków
15 - stacy -
wizyta kontrolna u gina
16 - zuzik -
wizyta kontrolna u gina