reklama
stacy
Fanka BB :)
Niebajko nie martw sie na zapas, ba pewno wszystko będzie dobrze.
To dobrze że nie jestem sama z tą nauką, ale mój egzamin czarno widzę.
Zuzik - &&&&&
Kredka - jak mogłaś zgarnąć całe słońce dla siebie? My dzisiaj palimy w kominku bo jest tak zimno.
To dobrze że nie jestem sama z tą nauką, ale mój egzamin czarno widzę.
Zuzik - &&&&&
Kredka - jak mogłaś zgarnąć całe słońce dla siebie? My dzisiaj palimy w kominku bo jest tak zimno.
Niebajko
Kochana moja zaciskam kciukki i z calego serducha kibicuje:-)
Kredko
Jezeli tylko uda mi sie zadzwonic do diagnostyki to dam znac. Mam taki kociol, ze jakos od dwoch dni sie zabieram...niech @ nawet nie probuje robic zadnych numerow;-)
Stacy
To masz mobilizacjie;-)
Moja jest chec zakonczenia pewnego rozdzialu no i bezstresowe starania
Ememems
Stefan cudny:-)
Wracam do "lektury"
Niecierpliwie bede czekac na pozytywne wiesci NIEBAJKO:-)&&&
Kochana moja zaciskam kciukki i z calego serducha kibicuje:-)
Kredko
Jezeli tylko uda mi sie zadzwonic do diagnostyki to dam znac. Mam taki kociol, ze jakos od dwoch dni sie zabieram...niech @ nawet nie probuje robic zadnych numerow;-)
Stacy
To masz mobilizacjie;-)
Moja jest chec zakonczenia pewnego rozdzialu no i bezstresowe starania
Ememems
Stefan cudny:-)
Wracam do "lektury"
Niecierpliwie bede czekac na pozytywne wiesci NIEBAJKO:-)&&&
kredka82
Niebajko mysle caly czas o Tobie bo mam pozytywne przeczucie co do Ciebie! Mam nadzieje ze sie nie pomyle i zla passa zostanie przelamana a potem to juz polecimy jedna po drugiej!!!!!!!
O ktorej idzuesz na bete? Bede czekac na Twoje wyniki:-)
Dziewczyny wspolczuje Wam tych egzaminow...
Magda no to wez bardzo goraca kapiel i czerwone wino u mnie to nawet dziala wiec moze i u Ciebie tez zadziala.
Ciesze sie ze kotek ma sie dobrze:-) moj z myszy przerzucil sie na ptaki... kosa przyniosl wczoraj do ogrodka...
Zuzik aktory masz dc? Moze jak Cie jajniki bola to @ szybciej przyjdzie
O ktorej idzuesz na bete? Bede czekac na Twoje wyniki:-)
Dziewczyny wspolczuje Wam tych egzaminow...
Magda no to wez bardzo goraca kapiel i czerwone wino u mnie to nawet dziala wiec moze i u Ciebie tez zadziala.
Ciesze sie ze kotek ma sie dobrze:-) moj z myszy przerzucil sie na ptaki... kosa przyniosl wczoraj do ogrodka...
Zuzik aktory masz dc? Moze jak Cie jajniki bola to @ szybciej przyjdzie
niebajka
Zuzik kciukolce nie stygną!
MagdaM niezly numer! Idziesz na rekord! takim razie niech obrazalska pojawi sie w terminie, ktory Tobie pasuje, a nie jej
Dla kotka pozdrowienia niech Wam dostarcza samych usmiechow! Zwierzęta sa przekochane))
U mnie zimnica i deszcz, i wiatr! Pogoda idealna do leżenia brzuchem do gory i świrowania przed betą
Aniko czytaj, czytaj! Niech wiedza się grupuje i odkłada w odpowiednich szufladkach
Wszystkie dziewczyny dacie rade za chwile bedziecie sie chwalic sukcesami^^
Kredko mam nadzieje,ze kos uszedl z życiem! One tak pięknie spiewają.. jeden taki umila mi pracę^^
Na bete lece rano
Dziekuje Wam za kciuki
MagdaM niezly numer! Idziesz na rekord! takim razie niech obrazalska pojawi sie w terminie, ktory Tobie pasuje, a nie jej
Dla kotka pozdrowienia niech Wam dostarcza samych usmiechow! Zwierzęta sa przekochane))
U mnie zimnica i deszcz, i wiatr! Pogoda idealna do leżenia brzuchem do gory i świrowania przed betą
Aniko czytaj, czytaj! Niech wiedza się grupuje i odkłada w odpowiednich szufladkach
Wszystkie dziewczyny dacie rade za chwile bedziecie sie chwalic sukcesami^^
Kredko mam nadzieje,ze kos uszedl z życiem! One tak pięknie spiewają.. jeden taki umila mi pracę^^
Na bete lece rano
Dziekuje Wam za kciuki
stacy
Kurcze dziewczyny dopadł mnie straszny dół ;-( im bliżej lipca tym bardziej sie boje. Boje się, ze sie nie powiedzie. Psychicznie juz nie daje rady, kolejne ciążę obok mnie a ja co? NIC. Do tej pory przynajmniej miałam wymowke ze studia, ale i to sie skończyło :-( nie mam już nic w zanadrzu ;-( chyba mało wiary we mnie? Ehh jakie to życie jest beznadziejne :-( cały czas pod górę. ...
reklama
kredka82
Stacy ja Cie rozumiem bo ja tez chyba nie do konca wierze ze sie uda i ze kiedykolwiek bede w ciazy - takie to malo realne mi sie wydaje ale mimo to walcze bo nie chce sobie zarzucic ze nie walczylam o szczescie! Ja jestem strasznie uparta wiec raczej sie latwo nie poddam i cos bede musiala wymyslec.. wierze ze i Ty podobnie do tego podchodzisz:-* a doly to chyba wszystkie mamy co chwile szczegolnie jak slyszymy ze znowu ktos w ciazy, ze ta i tamta urodzila, a kiedy wy, a na co czekacie, itd... niestety nie ma sensu takim ludziom cokolwiek tlumaczyc bo nikt nas nie zrozumie ( oprocz tych co przechodza przez to samo) i uwierz mi ze mnie szlak trafia doslownie jak sobie pomysle ze gowniary na dyskotekach zachodza w ciaze, ze ludzie bez namyslu rodza jedno po drugim a my tylko chcemy chocby jedno malenstwo do kochania ( oczywiscie czym wiecej tym lepiej;-)) no ale taki nasz los:-( i nie pozostaje nam nic innego jak walczyc...
Podziel się: