reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Zuzik no to mocno trzymam kciuki:-*
A okres tak chce opoznic a dokladniej to nie chce zeby po 24 dniach przyszla:-)

Wiem ze u Was zimbo wiec przesylam Wam slonko bo u mnie lato na calego:-D

reklama
Niebajko nie martw sie na zapas, ba pewno wszystko będzie dobrze.

To dobrze że nie jestem sama z tą nauką, ale mój egzamin czarno widzę.

Zuzik - &&&&&

Kredka - jak mogłaś zgarnąć całe słońce dla siebie? My dzisiaj palimy w kominku bo jest tak zimno.

marzen, ja mam ezgazmin w przyszłą srodę... czytam dużo prawa oswiatowego :/

emenms,Stefek cudny:) no i Twoja siostrzenica tez :))

Niebajko
Kochana moja zaciskam kciukki i z calego serducha kibicuje:-)

Kredko
Jezeli tylko uda mi sie zadzwonic do diagnostyki to dam znac. Mam taki kociol, ze jakos od dwoch dni sie zabieram...niech @ nawet nie probuje robic zadnych numerow;-)

Stacy
To masz mobilizacjie;-)
Moja jest chec zakonczenia pewnego rozdzialu no i bezstresowe starania:p

Ememems
Stefan cudny:-)

Wracam do "lektury"
Niecierpliwie bede czekac na pozytywne wiesci NIEBAJKO:-)&&&

Niebajko mysle caly czas o Tobie bo mam pozytywne przeczucie co do Ciebie! Mam nadzieje ze sie nie pomyle i zla passa zostanie przelamana a potem to juz polecimy jedna po drugiej!!!!!!!

O ktorej idzuesz na bete? Bede czekac na Twoje wyniki:-)

Dziewczyny wspolczuje Wam tych egzaminow...

Magda no to wez bardzo goraca kapiel i czerwone wino u mnie to nawet dziala wiec moze i u Ciebie tez zadziala.

Ciesze sie ze kotek ma sie dobrze:-) moj z myszy przerzucil sie na ptaki... kosa przyniosl wczoraj do ogrodka...

Zuzik aktory masz dc? Moze jak Cie jajniki bola to @ szybciej przyjdzie

Zuzik kciukolce nie stygną!

MagdaM niezly numer! Idziesz na rekord! takim razie niech obrazalska pojawi sie w terminie, ktory Tobie pasuje, a nie jej:)
Dla kotka pozdrowienia:) niech Wam dostarcza samych usmiechow! Zwierzęta sa przekochane:)))

U mnie zimnica i deszcz, i wiatr! Pogoda idealna do leżenia brzuchem do gory i świrowania przed betą:p

Aniko czytaj, czytaj! Niech wiedza się grupuje i odkłada w odpowiednich szufladkach:)

Wszystkie dziewczyny dacie rade;) za chwile bedziecie sie chwalic sukcesami^^

Kredko mam nadzieje,ze kos uszedl z życiem! One tak pięknie spiewają..:) jeden taki umila mi pracę^^

Na bete lece rano;)
Dziekuje Wam za kciuki:)

Kurcze dziewczyny dopadł mnie straszny dół ;-( im bliżej lipca tym bardziej sie boje. Boje się, ze sie nie powiedzie. Psychicznie juz nie daje rady, kolejne ciążę obok mnie a ja co? NIC. Do tej pory przynajmniej miałam wymowke ze studia, ale i to sie skończyło :-( nie mam już nic w zanadrzu ;-( chyba mało wiary we mnie? Ehh jakie to życie jest beznadziejne :-( cały czas pod górę. ...

reklama
Stacy ja Cie rozumiem bo ja tez chyba nie do konca wierze ze sie uda i ze kiedykolwiek bede w ciazy - takie to malo realne mi sie wydaje ale mimo to walcze bo nie chce sobie zarzucic ze nie walczylam o szczescie! Ja jestem strasznie uparta wiec raczej sie latwo nie poddam i cos bede musiala wymyslec.. wierze ze i Ty podobnie do tego podchodzisz:-* a doly to chyba wszystkie mamy co chwile szczegolnie jak slyszymy ze znowu ktos w ciazy, ze ta i tamta urodzila, a kiedy wy, a na co czekacie, itd... niestety nie ma sensu takim ludziom cokolwiek tlumaczyc bo nikt nas nie zrozumie ( oprocz tych co przechodza przez to samo) i uwierz mi ze mnie szlak trafia doslownie jak sobie pomysle ze gowniary na dyskotekach zachodza w ciaze, ze ludzie bez namyslu rodza jedno po drugim a my tylko chcemy chocby jedno malenstwo do kochania ( oczywiscie czym wiecej tym lepiej;-)) no ale taki nasz los:-( i nie pozostaje nam nic innego jak walczyc...

Do góry