reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Stacy no to mass wieksza mobilizacje do nauki:-) no dla facetow to grypa to koniec swiata:-) ja bym wprowadzila ustawe zeby ich na cos w stylu hsg przymusowo wyslac to moze jakby poznali prawdziwy bol to by przy katarze niw panikowali:-D

No jakbym dostala @ po 28 dniach to bylo by suuuper ale pewno bedzie innaczej i zas owu w weekend kiedy nie ma mojego doktorka tylko ktos na zastepstwie:-(

Kredo lekarz mi odp, ze jest ok.. wystraszona jestem, bo jest o1/3 nizszy niz poprzednio, kiedy sie nie udało.
Ciekawe z ta wit C. Musze poczytac. Przy moich naturalnych 50dc pewnie niewele by to wnioslo, ale warto poszerzac wiedze:D

Dziewczyny oby Wasze @ przyszły w odpowiednuch terminach, zebyscie mogly działać!

Stacy wspolczuje szpitala:/ chorzy faceci to upierdliwcy nie do zniesienia..faktycznie warunki do nauki kiepskie:/ ale kciuki zacisniete! Za Was wszystkie!

Marzen kuruj sie nam:))) :*

Ostatnia edycja:
Niebajko, z tego wszytskiego zapomniałam Ci podziękować za nocny wykład o lekach :) ale jak sama widzisz, kiepski ze mnie uczen (mam nadzieję, że lepszy nauczyciel) i ostatecznie DHEA pomyliłam z DHA :D haha :)

Stacy, marzen łączę się w bólach naukowych!

Kredko, o witaminie C nic mi nie wiadomo! nie pomogę :/

Zuzik, jak nastórj przed jutrem? jak się czujesz?

Niebajko dobrze że jest dobrze:) Za jutro trzymam ogromne kciuki, bo ktoś musi przerwać złą passę:)
Moj M jak jest chory to też świat się wali. Nawet nie ma siły po herbatkę wstać :p
Stacy zdasz na pewno:)
Ja też się biorę za naukę;/
Aniko a Ty za ile masz egz??

Hej Kochane!
Jutro mam usg. Nie czuje zdenerwowania. Za to czuję jakby prawy jajnik :-D Przypuszczam , że IUI będzie w poniedziałek. Jestem na urlopie to chociaż nie stresuję się, że wolnego nie dostanę.
Dziękuję za przypomnienie tytułów książek.
Kredka, Ty chcesz opóźnić sobie @?
Niebajka, jutro nie puszczam kciuków. Daj nam szybko znać, żebyśmy się mogły cieszyć razem z Tobą;-)
Stacy &&&&&

Aniko:***

Dziewczyny niech Wam wiedza sama do glów wchodzi:p pamietam, jak kiedyś spalam z zeszytami pod poduszką, zeby cos zostalo:p

Zuzik o której Twoja wizyta?
Urlopowy klimat dobrze wplywa na działania starankowe, więc niech się tam pięknie u Ciebie zadzieje!

cześć dziewczyny wpadłam na chwilkę ogarnęłam troszkę

Emenems to jest kawał Stefana, piękny poprostu.

Niebajko jutro ważny dzień, moc pozytywnych myśli w Twoją stronę

no i wiele siły i otwartych umysłów dla każdej z Was zdających egzamin:-)

Niebajko nie dostałam jeszcze, coś tam jakby się dzieje, ale brzuch mnie nie boli raczej takie przeciągające się napięcie przedmiesiączkowe. dziś już 33 dc policzyłam ze skoro już tyle się spóźniła tyle to niech jeszcze ze 3 dni poczeka, wtedy będę mogła pójść na wizytę, którą mam umówioną na 16 lipca i kolejną będę miała już po urlopie. tak sobie wymyśliłam.
kotek jest cudny wniósł wiele radości do naszego domu:-)

u Was też jest tak zimno??

przytulasy dla wszystkich

reklama
Do góry