reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Ja miałam 2x IUI, śluz ok - bomiałam badania, mąż ma słabe parametry.
Po 2x nic się nie udało.
Więc nie próbuję więcej, bo jakby miało się udac to już by było.
Szkoda mi czasu i idę na In vitro.

reklama
bylam teraz na usg, zostal mi tylko jeden pecherzyk na prawym jajniku bo ten z lewego sie zapadł :( bezsens ;/ jutro rano zastrzyk z ovitrelle a w piatek o 20 mam inseminacje.. endometrium mam 11 mm chyba jest ok.. lepsze niz ostatnio :) ale nie umiem sie cieszyc.. pochorowalam sie ;/ gardlo tak boli i piecze ze mowic nie moge i lamie mnie w kosciach czy to nie zaszkodzi zafasolkowaniu??? :(

hej, byłam dziś na usg w pracy i lekarka powiedziała, że ronię. Byłam znów na becie i mam zadzwonić za godzinkę po wynik. Lekarka z pracy poleciła zabieg czyszczenia, ale dzwoniłam do swojego lekarza w Provicie i mówił, że mam zabiegu nie robić. Brzuch mnie boli jak cholera, cały czas jakieś paskudztwo ze mnie leci. Ponoć to była ciąża biochemiczna. Endometrium 11 mm, macica niejednorodna, płyn w zatoce Dauglasa.
Błonka- szybko do apteki po witaminę C 1000 i calcium 1000. oby cię nie dopadło, bo u mnie to się mogło przyczynić do poronienia.

Ostatnia edycja:
Mój kolejny wynik bety to 30,25. Ale to i taj już bez znaczenia. Lotinda czyli za pierwszym razem udało się zapłodnić u ciebie a później już nic??

O rany to ja nie wiedzialam ze to moze tak pokomplikowac, zaraz sobie cos zaaplikuje ins dopiero w piatek moze sie podlecze jutro leze w lozku apap na wygrzanie, lipa z miodem i cytryna i wapno... Wystraszylyscie mnie

Lepiej się wykuruj. U mnie i tak beta była słaba, więc i bez infekcji by się to stało. No ale jakoś tam rosła. Nie wiem czy dokładnie infekcja miała tu akurat znaczenie, teraz to można tylko gdybać. Trzymam kciuki.

reklama
Do góry