reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Dziękuje Ala z ciepłe słówka no ja też mam teraz taką nadzieję że będzie coraz lepiej :-)
Ja również życzę ci aby szczęście wreszcie uśmiechnęło się do ciebie zobaczysz będzie dobrze :-)

reklama
wrocilam z wizyty dopiero... siedzialam w klinice od 16.... ;/
ale mam pecherzyk 17 mm na lewym jajniku, nareszcie lewy ruszyl.. a 10 mm na prawym i zaczyna byc dominujacy... w poniedzialek kolejna wizyta.

podczytam was jutro bo dzis padam na twarz ide spac... buziaki, dobrej nocy

Dzwoniłam do lekarza. Mój wynik jest bardzo niski. Co do brązowego śluzu, to masz rację, że w ciąży może być, ale razem z moim słabym wynikiem, to może coś świadczyć. Muszę dalej czekać. To jest gorsze od czekania na IUI i wszystko co mnie do tej pory z tym spotkało. Nie życzę nikomu. Jutro znów mam powtórzyć Betę.

Sony a lekarz nie zapisał Ci dupka? Ja od razu po owu zaczęłam brać, jak beta wyszła pozytywna do lekarz podwoił ilość, a jak miałam to plamienie to zaleciła jeszcze większa dawkę.

Sony mi moja ginka mówiła, że czasami tak jest, że beta niska, a później pięknie rośnie. Trzymam &&& za jutro, musi być dobrze!

reklama
Do góry