reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Kasik, ogromne gratulacje i uściski dla Ciebie! bardzo się cieszę z Twojego szczęścia :happy: No i witamy Juniora na świecie :-)

Skad ja Kasik wiedziałam, ze 1.04 sie urodzi Junior nie wiem...
Moj tez z pierwszego, tez Junior tyle, ze z 16:20.
Serdeczne gratulacje!!!!

Aniko jestem, ale ciezko, wiec Wpadłam zobaczyc czy Junior jest na swiecie i ciągiem odczytałam.
Za radośnie teraz, żebym pisała co u mnie.
Wiec pozdrowienia z mojej dzielni.

Dla wszystkich dziewczyn duzo dobrego na wiosnę...co by roślinność zakielkowala:)

Teraz to na poród podwójny czekam:)))) Luize :))))

Pole przykro mi, że tak ciężko u Was... cały czas mam nadzieję, że jeszcze będzie poprawa... z całego serca, bardzo mocno Wam tego życzę

Yoanna dziękuje że pytasz. Uczę się mamowania :happy: na wszystko jest mniej czasu ale to nic, o to chodziło. Dopiero weranduje Alusie bo położna kazała odłożyć to o tydzień ze względu na cechy wcześniacze u niej. W pt osiągnęła "już" wagę 2850 g, dziś zapewne ma już ok 3 kg bo położna stwierdziła, że rośnie książkowo :tak: Jutro mamy wizytę u pediatry, mam nadzieję, że usłyszymy same dobre wieści. Kilka fotek dałam do albumu tak jak Ty to robisz i Pole, ale zaprezentuje też tutaj zdjęcie z sesji, takie ukradzione zza pleców fotografa ;-) (bo na te profesjonalne zdjęcia jeszcze czekamy)

mms_img949109382.jpg

Wszystkiego dobrego dziewczyny!
Mamusiom adopcyjnym życzę by sprawy szybciutko się potoczyły i by TELEFON dzwonił jak najprędzej, oczekującym na wynik iui życzę wysokiej bety (bądź II kreseczek na teście) a tym co szykują się do iui lub ivf - ładnych stymulacji, owu we właściwym momencie i pięknych jajeczek ;-)
no właśnie Niebajko - na jakim jesteś etapie? stymulujesz się już? (już nie wchodzę na wątek o ivf z racji braku czasu)

Załączniki

• mms_img949109382.jpg
    mms_img949109382.jpg
    21,7 KB · Wyświetleń: 62
łoooojeny, jaka śpiąca królewna! :happy::happy: Smerfeta, naprawdę urocza ta Twoja córunia :happy: Dawaj no mnie do znajomych, żebym mogła więcej tej słodziaka pooglądać :happy:

reklama
Do góry