reklama
kasik36
Fanka BB :)
Kredka przy starankach juz sie powinno rzucic bo palenie negatywnie wplywa na jakosc komorek a przeciez z nich bedzie zarodek a z niego dziecko.
A ja jednak nie jade do szpitala bo usg jest zepsute na oddziale, jutro mam przyjechac do prywatnego gabinetu doktorka wiec pewnie weekend jeszcze w domu.
A ja jednak nie jade do szpitala bo usg jest zepsute na oddziale, jutro mam przyjechac do prywatnego gabinetu doktorka wiec pewnie weekend jeszcze w domu.
zuzik85
Kasik, trzymaj się i nie zapomnij o nas jak będziesz tulić w ramionach swoje maleństwo ;-)
zuzik85
Kredka, ja jeszcze jakis rok temu jak zobaczyłam kobiete w ciąży to mało ze złości nie pękłam, naprawdę... Taka byłam jędza. A teraz widzę że mi się coś w psychice poprzestawiało, bo pomimo, że nie mogę doczekać się dnia testowania, to jakaś taka spokojna jestem, jakbym nerwów w sobie nie miała... Może to dlatego, że to pierwsze IUI, a nastawiłam się na trzy?
Dxieki Dziewczynki za cieple slowa...ehhh otarlam juz lzy, ktorych kilka mi wczoraj poplynelo i zabieramy sie za dalsza walke!
Inis
Dzirkuje pieknie za wyklad:-) teraz juz wszystko dla mnie jasne;-)
Anika
No ja walcze ze soba. Moj m powiedzial zebysmy jeszcze raz sprobowali...zobaczymy, jesyem umowiona dzis na rozmowe z lekarzem.Dopytam co i jak z ta droznoscia;-) a czy Ty mialas droZnosc?i czy w tym cyklu bylas stymulowa.
Kasik
Zaciskam kciuki, zeby wszystko poszlo jak powinno i abys jak najszybciej juniora mogla przytulic;-)
A czy slyszalyscie, ze przy clo, przy braniu powyzej 6mies spada szansa na zaplodnienie?
Inis
Dzirkuje pieknie za wyklad:-) teraz juz wszystko dla mnie jasne;-)
Anika
No ja walcze ze soba. Moj m powiedzial zebysmy jeszcze raz sprobowali...zobaczymy, jesyem umowiona dzis na rozmowe z lekarzem.Dopytam co i jak z ta droznoscia;-) a czy Ty mialas droZnosc?i czy w tym cyklu bylas stymulowa.
Kasik
Zaciskam kciuki, zeby wszystko poszlo jak powinno i abys jak najszybciej juniora mogla przytulic;-)
A czy slyszalyscie, ze przy clo, przy braniu powyzej 6mies spada szansa na zaplodnienie?
reklama
zuzik85
lumia, mój gin na początku powiedział mi, że stymulacje clo zastosuje u mnie max przez 3 cykle, a później trzeba odczekać kolejne 3-4 cykle, żeby móc znowu stymulować clo. I że dlugotrwałe stosowanie clo blokuje wzrost endometrium a to utrudnia lub nawet uniemożliwia zagnieżdżenie.
Podziel się: