reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Dzieki wielkie Kasik;-)
Jeżeli Smerfetki M też nie robił i my zrezygnujemy. Ja sobie zrobię bo sie przyda mieć info o toxo. Ja chyba tez będę płacić 600zł. Oczywiście leki, usg i badania też nie wchodzą w cenę.

reklama
Powiem wam kobietki ze u Was tanio iui jest :) u mnie 800 a z bankiem nasienia 1000 :) ja bede miec ta drozsza opcje - niestety :(
Kasik, Smerfeta super te Wasze pomysly na prezent :) siostra moja rodzi w lipcu wiec pomysle :)

dziewczyny, dzięki za propozycje prezentów ;)

Lumia, ja płacę 1000zł za iui, a wtym zabieg, badanie nasienia, wszytskie wizyty i usg

dziewczyny, kiepski weekend za mną - moja ukochana babcia trafila do szpitalu po tym, jak straciła przytomnosc - nie wstaje - jest cała obolała i bardzo słaba:( i wymagać bedzie stałej opieki - tu się zaczyną schody, bo moi rodzice czynni zawodowo... ech:(

Yoanno, Szymek jest przecudny!!! będzie mial chłopak wzięcie ;)

Ostatnia edycja:
Anika
Strasznie mik przykro...:-( Zaciskam kciuki za Babcie i oby szybko jej się polepszyło!!!&&&&&&

Dziewczynki a jeszcze jedno, techniczne pytanie:)
Ile przed IUI zachowałyście "post"?Jeżeli potencjalnie zabieg mam w środę, to czy dziś mogę jeszcze się poprzytulać...?

Lumia, nam gin kazała zachować 3-4dniową wstrzemięźliwość, ale mój M miał/ma słabą armię..

Bry wieczorek ;)

Wieki mnie tu nie było no i przyznam się że nawet Was kochane nie czytałam:( Jakoś po ostatnim podejściu ode chciało mi się wszystkiego. :(
Chyba na prawdę długo mnie tu nie było bo na Waszych suwaczkach już 3 z przodu :szok: szok, jeszcze troszkę i same mamusie tu będziemy mieć:tak:
Ja po przerwie wracam do gry. 19 jade na rozpisanie leków i jak będzie oki to od następnego cyklu zaczynam. Przykro to mówić, ale jakoś się nie nastawiam i w głębi serducha wiem że i tak się nie uda...wiem wiem trzeba wierzyć, no ale ja już straciłam nadzieje. Przynajmniej nie będę miała wyrzutów sumienia że nie walczyłam do końca :)

reklama
Enni, dopóki szą szanse trzeba walczyć, nawet jeśli psychika podpwoiada, ze nie ma to sensu. nigdy nie wiadomo, więc nie można przesądzać bez spróbowania. A że waleczne jestemsy babki, to podnosimy się po kolejnych porażkach i działamy.

ja chyba zdecyduję się na ejszcze jedną iui, dla swojej psychiki. musze wiedzieć przed invitro, że wykorzystałam wszytskie mozliwosci. wiem, wiem, miałam trzy proby, ale druga zakonczyła się już w dniu iui, wiec i tak było wiadomo, ze się Cudem nei zakonczy:( i własnei dlatego gdzies tam w środku czuję potrzebę sprobowania. po raz ostatni. naiwne?

a potem to juz invitro, taka droga.

Do góry