Powróciłam ja z wiejskich landów obładowana słoikami niczym Pole niemiecką chemią, więc kolejka moze się ustawiać
wszystkie, które się zgłosiły, otrzymują po słoiku musu, ogórków, kompotu z truskawek i kompotu z czereśni
dysponuje jeszcze burakami czerownymi, ogórkami zielonymi, malinami różowymi i ziołami
to w stanie surowym
jestem juz w Poz, trochę porządków, prania, a potem kawa u koleżanki i popołudnie z uroczym dwulatkiem, o którym tu kiedys wspominałam
a w poniedziałek jade na kilka godzin do GDAŃSKA - więc będę łapać, szukać i połykac te fluidy, co to mam nadzieję jeszcze się tam unosza po Waszym "płodnym" spotkaniu
a wt i śr Warszawa, więc Wam powiem, ze nie wiem , kiedy "odpocznę"
a teraz po kolei...
Blue, alez się ucieszyłam z Twojej informacji o działaniu... Ty wiesz, ze wszytskie dobre mysli płyną do Ciebie, myslę o Tobie i głęboko wierzę, że CUD będzie! trochę cierpliwości, czasu, energii Cię to kosztuje, ale warto!!!! &&&&&&&&&&&& nie prostuję!
Kasik, beta piękna i mam nadzieję, że Ty tez spokojniejsza
ja wiem, ze Ty kobieta interesu jestes,i wiem, ze na siebie uwazasz, i ze nie trzeba CI mowic, byś zwolniła... ale od czego nas masz
zwolnij
Smerfeta, jak się masz? jak Twój luby z trefną kostką? kiedy to wesele? jutro? nie potańcujecie, ale za to trochę się rozerwiecie - dobrej zabawy
Agaawa, mam nadzieję, że wszelkie dolegliwości niebawem Ci przejdą i bedziesz mogła cieszyc się urokami bycia w ciązy
tak jak dziewczyny pisaly apap jest bezpieczny i w razie koniecznosci, mozna go łykac.
Ladybea, gratuluję uroczej córeczki - przesliczna Hania
czapki z głów przed Tobą i tak długotrwałym porodem.... podejrzewam jednak, ze zobaczeni tej ślicznej dziewczynki złagodziło nieco cały ból... niech Haneczka zdrowo się chowa!!!!
Pole, jakie wiescie z Kaskolandu!!! mnie to w sumie nie dziwi, bo Kiciuś szybko się rozwija, zaskakuje postepami, elokwencją i urokiem osobistym - wiec i kasku nie bedzie nosił przepisowo
super informacja! a co do tej chemii - ja myślę, że niech M Ci tira kupi, to i ciotki forumowe zaopatrzysz
Magda, jak sie czujesz? nadal objawy jak na @@@, a jej nie ma? moze test?!
Luize, widzę, że Ty również startujesz
cieszę się! pozytywnych wiesci i reakcji na leki
a co do Twojej odpowiedzi na informację kolezanki o ciazy - pewnie zareagowałabym tak samo! no nie mogę, ktoś sobei powie, chcę byc w ciazy i jest, a Ty tu matko się starasz i nici! absurd! ale - i nam bedzie dane
tylko jakoś to tak nei po kolei....
Genna, ale wąsik na autku
na pewno wszyscy wiedzą, kto jedzie
ja w swoim aucie mam rejestrację 666 i dodatkowo jest to czerwony samochód, wiec zawsze słysze "diabeł"
Yoanna, buziaki dla Szymona
Joasik, no zaskakujący ten Twój cykl i pęcherzyki, mam nadzieje, ze lekarzowi uda się go okiełznać
Milena, jaka beta!!!!
kiedy masz wizytę?