reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Ladybea wiem, ze biedna teraz jesteś, tyle ze w klapkach możesz chodzić, a jakbyś miała kozaki wcisnąć...
Ale Hania juz bliziutko, wiec wyliznie na świat a tu słoneczko, spacerki i juz dziewczyna do przodu;) No to waga ani za wysoka ani za niska czyli tez super.
Ja czekam n pierwsze zdjecie Hani prawie jak na zakończenie thrillera, ale w takiej wersji light dla dzieci. No i dziewczynka bedzie hołubiona przez naszych chłopaków;)

reklama
Mileno masz mnie, ni w ząb nie zapamietalam jakie dziewczyny maja torebki, aż mi mózg parowal jak sie zastanawiałam i pustka:( 24 mam urodziny,ale nie lipca.
Kasik to teraz tak odpicowana, ze nawet Kazar Jej nie zaszkodzi. A Toma pewnie lubi, bo wychodzila juz 300% zniżki;)
Agaawo a było w ciaze zachodzić? Sie chciało sie ma:rofl2:

kochane wiem, że mam Was i dziękuję losowi, że na Was trafiłam w tym ciężkim czasie. mam dzisiaj mega doła, poryczałam się mam poprostu dość. nie mam siły udawać, że mam siłę, bo nie mam

Pole to moja kuleczka a właściwie mruczek :)
Magda cos ci kochana zaczyna brakować sił. Wez się w garść. Proszę.
U mnie też nie za wesoło ale musze wierzyć mojego blastka choć nic a nic nie czuje. Pocieszam się jedynie ze okresu tez przeważnie nie czuje.

Załączniki

• 1405624956571.jpg
    1405624956571.jpg
    29,5 KB · Wyświetleń: 52
Milena ale piekny soersciuch! Wysyłam fotkę mojej Ryśki.

sorki Dziewczyny, ale moj IPad wkleja tylko zdjecia do góry nogami. No w żaden sposób nie da sie wgrać normalnie. Sorki:))

Ostatnia edycja:
MagdaM nic tylko musimy sie spotkac i wybic Ci te smutasy z glowy. Kazda z nas ma takie dni ale musimy wierzyc, ze w koncu nam sie uda. Bo jak nie my to kto?

Pole a ja chyba pamietam jaka mialas torebke, w kolorze fuksji z ciekawym zapieciem. Firmy nie zauwazylam, pewnie nie uwierzysz ale wbrew pozorom patrze czy mi sie cos podoba czy nie a nie na logo ;) no chyba, ze to TH to biore w ciemno z 300% znizka ;) Swoja droga to przy 300% chyba musieliby mi doplacac, ze kupuje?

Blue gdzie nam zniknelas? Co u Ciebie? Pole wspominala, ze mozesz wziac 2 zarodki od zaraz a powiedz gdzie? Sprawdzilas klinike, bo wiesz w naszym przypadku trzeba brac pod uwage najlepsze kliniki, najlepszych lekarzy bo szkoda marnowac czasu na partaczy. Dlatego ja mam w zanadrzu Bociana w Bialymstoku. Oczywiscie mam nadzieje, ze nie bedzie mi potrzebny plan "B" bo to podejscie bedzie moje :)

Kasik...ja nie moge wybierac najlepszych klinik. To gyncentrum w katowicach. Trzymam za Ciebir mocno kciuki...wiesz?

Ja jestem.podczytuje Was. Ale nie pisalam bo chcialam sie jakos ogarnac. Psychicznie.
Srednio mi sie udalo ale jest ciut lepiej. Zdecydowalismy w nastepnym cyklu podejsc..jeszcze nie mam sily. Jeszcze nie przezylabym kolejnej porazki.

reklama
Blue wlasnie Ty powinnas wybierac najlepsza klinike, zeby nie tracic czasu, pieniedzy i nadziei. To na zasadzie niemajetnych osob, ktore powinny kupowac drozsze ale porzadne buty, w przeciwnym razie musialyby kupowac nowe co miesiac.

Do góry