reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
MagdaM pisałam Ci wcześniej, żebyś od razu poprosiła skierowanie na jedno i drugie,

no to lipa. pisałaś mi fakt o panelu płodności, a okazuje się że w tej przychodni tego nie robią. a może jakbym powiedziała że o ,mutacje chodzi to byłoby inaczej. ale trudno człowiek ciągle sie uczy:-(

czekam na wieści z wizyty

Milena87 musi się blastuś zadomowić, przecież piękny silny i waleczny. wiem co czujesz, wiedząc że nie macie mrozaczków, ale jest ten mały z Tobą:-)

Pole myślę że poprostu faceci bez słów się rozumieją solidarność plemników i tyle. napewno też masz wspaniały kontakt z Kiciusiem. a co do gapienia się u Sowy (bez przyjaciół;-)) brak "sów"

bardzo bardzo dziękuję Wam za życzenia. bardzo to miłe:-D

Madzia - spóźnione, ale najszczersze życzenia spełnienia wszystkich marzen!!!

Kasik, trzymamkciuki za Twoje piekne komóreczki.

Enni juz pisałam bardzo mi przykro. Przytulam Cie mocno. Tez myślałam, ze teraz to sie uda na pewno.

Milena - głowa do góry, wiele z nas nie miało mrozaczkow, ja nawet nie miałam co transferować.

Pole a Tobie zycze, żebyś znalazła w sobie jeszcze duzo siły i żebyś znowu śmiała sie od ucha do ucha! Sciskam Cie, chociaż mam przekonanie, ze pewnie nie lubisz uścisków i przytulancow:)) no ale ja mam burze hormonow i musze sie do Ciebie przytulić ( inaczej sie uduszę) hehe...

Dziewczynki dziękuje za super spotkanko :)
Pieńkowska dziekuje za prezencik :)
Kiciuś nasze forumowe dziecko jest przesłodki a w kasku mu do twarzy
, bez kasku aż głupio wygląda :p
Posiłek w sphinxie zemściły sie zaraz po wejściu do domq :/
Buziaczki

Wracam z wizyty i tak estradiol 1165, progesteron 1,34, 6 pecherzykow po prawej rownej wielkosci 16-18 mm, 1 po lewej ale mniejszy 8 mm wiec na niego nie liczymy. Reszta pecherzykow nie zareagowala na stymulacje. Punkcja w piatek o godz 11:00 :) Oczywiscie przyczepilam sie do progesteronu ale doktorek nieugiety, mowi, ze do 2 a nawet 2,5 jest ok wiec nie bede sie klocic.

Pole Kicius jest przeslodki i taki grzeczny jak aniolek. Mam moralniaka przez wybrakowany upominek :( Mial byc milym symbolem, chcialam dobrze a wyszlo jak zwykle ...

To i ja dziękuję dziewczynki za spotkanie:-)
Prawda, ze Kiciuś grzeczny? Na pewno grzeczniejszy od mamy;)
KASIK!!! Ja mam wyjątkowego aniołka, a Ty mi go chcialas odebrać:( to sie nie godzi...
Zdradzę dziewczyny forumowe, ze te baby gadają jak nakręcone;)
I ino o seksie:-) Ta wkłada do pochwy to druga tamto, ta tyle tamta tyle...no jakby ktos z boku posłuchał to by mu uszy z czerwoności skwierczały;)

Agaawo uuuuuhhhheeee eh eh eh znaczy czuje sie uduszona, ale ze względu na Twoje hormony przyjmuje z godnością;) Zniese te 9 miesięcy;)
Genno ja stawiam, ze to przez brak marchewki:baffled:
Magdo tak sobie mysle, ze gdyby to była Sowa z przyjaciółmi to mogła bym w tym kasku zamontować podsłuch i na pewno bylibyśmy tańsi z Kiciusiem niz kelnerzy;)
Aniko wywczasowana?
Ladybeo czy Ty czasem nie na porodowce...jakos tak brak wieści od Ciebie...
Mileno ​kiedy testujesz, bo troche mnie nie było i nie wiem kiedy to wypada?

Ale fajna brygada tam nad tym mrozem sie zebrała, aż zazdraszczam. ;-)

Pole - no hormon hormonem, ale ja aż taka całuśna tez nie jestem, żeby Ciebie aż do ziemi przytulać:)) zrobimy to szybko;-), żeby tylko hormona zaspokoić:))

Mam propozycje - jak będę w Gdańsku to mze kolejne spotkanie zorganizujecie? Bardzo bym chciała spotkać takie doborowe towarzystwo. A niestety musze Wam powiedzieć, ze migam sie jak moge od wyjazdów nad morze, bo to strasznie długa i męcząca droga. Dzisiaj autostradą 2,5 h ledwo dałam radę, a co dopiero tyle godzin w aucie. A wiecie, ze z racji mojego " awansu" dostałam jako teren całą Polskę. I teraz sie migam jak moge na takie trasy dalekie. A wczoraj koleżanka z uśmiechem na twarzy mnie poinformowała, ze wlasnie organizuje duże szkolenie nad morzem. Aż zbladłam:)) a firma nie chce samolotów sponsorować w ramach oszczędności. Chyba będę musiała sie za niedługo przyznać do odmiennego stanu. Ale na razie nie zapeszam.

Ostatnia edycja:
Ja też bardzo dziękuje :tak:
Kasik jak to jak zwykle? dałaś nam miły upominek na pamiątkę spotkania :tak: taki mały aniołek abyśmy i swoich aniołków mogły się doczekać, takich jak mega grzeczny Kiciuś ;-)

Pole co do moich wyników świadczących o hashimoto. Miałam wykonane p.ciała przeciw tyreoglobulinie (TGA). Wynik dodatni >18 a mój wynosi 43,6 więc pewnie nie tak najgorzej.
A kask bardzo przydatny. Inaczej bym Was nie znalazła ;-) ale mówię Ci, rękawice bokserskie obowiązkowo doczep do wózka. To dopiero ludzie będą się patrzeć :-D;-)
W kwestii upychania różnych takich do pochwy i jej objętości - a z kim innym możemy o tym pogadać? ;-)

Agaawa a jak się czujesz? bo widzę że nie zwolniłaś tempa ;-) w sumie już możesz się przyznawać, bo maleństwo silne. Jeśli będę mogła to jestem za kolejnymi spotkaniami :tak:
Anika a co w Gdańku zwiedzałaś? ;-)

Ostatnia edycja:
Ale fajnie dziewczyny z tym spotkaniem! na pewno paplałyście caly czas i to na rózne tematy:) super!:) - ja się dzisiaj pol dnia zastanwaiała, co tak milczycie, a Wy w realu uskuteczniałyscie konwersację:)

Pole, Smerfeta - tak wywczasowana i zrelaksowana, ksiązki dwie łyknęłam (będzie wpis o Broad Peak), czasopism wiele, ryb jeszcze więcej, a ze frytkami nie pogardziłam, to się i w boczkach pewnie odłozyło:) w Gdańsku bywa co roku, więc moze kiedys jakies większe forumowe spotkanie? tylko trzeba wybrać odpowiednio wielkie miejsce, bo wtedy już wszyskie z wózkami albo wielkimi brzucholami muismy byc:) wylądowalismy w hostelu nad samą Motławą,delektowalismy się Starówką wieczorem, muzyką ulicznych grajków (jaki poziom!!) i własnym, najlepszym towarzystwem:) super było! Torun tez piękny - po raz pierwszy przez nas odkrywany... polecam!

a czy Lalka się odezwała? co się dzieje z Ladybea? - tp juz czas?

Pole, pozyczyłam od przyjaciólki serię o Annice Bengtzon:)

reklama
Pole oj tam oj tam zaraz o seksie, my tylko o wkładania rożnych rzeczy w rożnych ilościach i wielkości :p
A obiad meczy mnie nadal , rozmowy z wielkim uchem są bardzo pouczające :) hahaha obcy obrażony za marchewkę , właściwie za jej brak :)

Do góry