reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Kasik : nie nic nie swedzi nie piecze. Bol minol i to plamienie / krwawienie ustepuje na wkladce niema tylko przy podcieraniu w wc.

Kasik to milaśny mąż z tymi tekstami no ;-) szybko zaczynasz z gonapeptylem, myślałam że dopiero za 2 lub 3 dni
martitkawwy moim zdaniem wynik bety może oznaczać, że się udało ale też może być pozostałością po ovitrelle i na tym etapie nie ma co doszukiwać się czegoś więcej. Ovitrelle zaburza wynik bety
Lalka a mi się wydaje że mogło się udać. Kiedyś na tym wątku dziewczyny pisały że jednym z objawów powodzenia to taki białawy śluz. Jedne pisały że gęstszy, inne że grutkowaty ale pamiętam na pewno że pisały że białawy. Czekajmy więc cierpliwie
:tak:

Zaciskam kciuki dziewczyny za Wasze iui &&&&&&&&&&&&&&

ok, dziękuję za informacje..wszystkie jesteście kochane!
w takim razie z niecierpliwością czekam do poniedziałku, żeby zrobić kolejną betę..poniedziałek będzie to 15 dzień po IUI,myślicie że będzie ok? nie wiem jak ja wytrzymam....już mi na głowę siada :( a myślicie, że jak zrobię w sobotę tj.13 dzień po IUI lub niedz-14 dzień po IUI to będzie ok? Czy jeszcze nadal za wcześnie..?
a ile czasu po zastrzyku Ovitrelle mogą być jego pozostałości w Beta HCG?

Pole - pierścionek naprawdę super :-)

Na moim wieczorze panieńskim był super przystojny tańczący Pan.:-D Wszystko się odbyło w klubie, w prywatnym pokoju. Było to bardzo fajne przeżycie. Polecam. Moje koleżanki do tej pory to wspominają. Tylko trzeba korzystać z usług profesjonalistów, aby wszystko odbyło się ze smakiem. Na koniec Pan pocałował mnie w czółko i złożył życzenia.;-)

Lalka - trzymam kciuki, aby te objawy oznaczały wysoką betę :-)
Martikawwy - witaj i &&&&&&&&&& za powodzenie iui

myślicie, że jak zrobię w sobotę tj.13 dzień po IUI lub niedz-14 dzień po IUI to będzie ok? Czy jeszcze nadal za wcześnie..?
a ile czasu po zastrzyku Ovitrelle mogą być jego pozostałości w Beta HCG?

Pewnej dziewczynie wyszła beta w 12 dniu po iui ale beta była jeszcze bardzo niska i niepewna - wynosiła jakoś 9
co do Ovitrelle to już nie pamiętam czy to było 7 dni czy 10. Może poszukaj info w ulotce?

Dziewczyny a tak z ciekawości jakie są koszty wynajęcia takiego profesjonalnego pana? :cool2:

reklama
Smerfeta nie wiem jaka metode zastosowali ale jutro spytam jak będą dzwonić z labo. Podejrzewam ze standardowa bo M ma bardzo dobre parametry. Encorton współczuję jest gorzki i nie mam po nim apetytu.
Pole cudny pierścionek. Meżulek się wykosztowal. Pfi pfi taka firma.
My mamy szerokie obrączki z białego złota i platyny z grawerem naszych odcisków palców serdecznych. Ja mam odcisk M a M ma mój. Nie wszystkim się podobają ale sa inne i nikt takich nie ma :)
Pole mysle ze ludzie się trochę zmienili i juz tak nie lampia bezczelnie. Tez wole męskie towarzystwo :)
Pierwszy clexan zrobiony. Igły faktycznie tępe ale znośne.

Do góry