reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Lindi- u nas też nie wiemy skąd, ale ważne, że wiemy jaka jest przyczyna i co można z tym zrobić.
Tak jak myślałam mój gin na urlopie- dlatego nie odpisuje, ale od poniedziałku już wraca na stanowisko pracy :-), no i we wtorek mykam na USG :-)

reklama
Witam!!!
U mnie dziś 26dc, jutro minie dwa tygodnie od IUI, ale chyba jeszcze za wczesnie na testowanie, bo ostatnio miałam cykle 31 dniowe, ale w tym miałam wcześniej owu, więc juz sama nie wiem, ale chyba odczekam te 31 dni i ewentualnie dopiero test. Tak bym chciała już znać wynik, coprawda chyba już go znam :( ale nadzieja jest do końca, że musi się udać!!! Trzymajcie kciuki, ja również trzymam za Was&&&&&&&&&&&&

Kama, trzymam kciuki, oby @ nie przylazła i za resztę staraczków, które znów będą podchodzić do iui.
U mnie dziś piękna pogoda, upał. Nie mogę się opalać, bo biorę antybiotyk na oskrzela.Kurcze, szkoda, bo jestem jeszcze blada a tu koniec lata:wściekła/y:

Atyde85 - ja ostatnio tez bralam antybiotyk przez 3 tygodnie.Masakra.Mam nadzieje ze nie mialo to wplywu na nieudane IUI.

Kama-mam nadzieje ze sie uda :tak:

Ostatnia edycja:
Normalnie jak ktoś mi powie że jest sprawiedliwość na tym świecie to mu chyba kopa zapalę,taka dziewczyna przychodzi do mnie na złomnice,śmierdząca,brudna,zachlana,może i nawet z jakąś chorobą i mi mówi że jest z 2 raz w ciąży to pierwsze poroniła,opowiadała mi z tym swoim przydupasem że chlali ostatnio u jakiegoś gościa i jej coś z ci........y wylazło(piszę jej słowami)a on jej to wciskał z powrotem i kolega też to widział ku....... jak tak można ale się wkurzyłam,a ja pragnę z moim mężusiem dziecka i nic nam nie wychodzi.Dlaczego tak jest na tym popapranym świeci,dobre jest jedno stwierdzenie życie jest jak papier toaletowy,szare,długie i do dupy

reklama
Agusia- no ja Cię proszę!!! jak ja bym miała takie coś wysłuchiwać to bym ją cyba na zbity pysk wywaliła!!!!!Ale niestety tak na tym świecie jest :-(.
A po co do Was przylazła? Kapsle i nakrętki po alkoholach opchać, żeby mieć na zaś?

Do góry