reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
ja mam dwa lata mniej od ciebie Ala:-)Stara już jestem he he

Ja w poniedziałek testuje bo to będzie 10 dni po owulacji a 11 po IUI,już bym chciala znać wynik

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Cześć, ja mam 26 lat i jak widzicie, też mam problem z zajściem:-(

napiszcie jak długo dochodziłyście do siebie po laparo. ja będę miała znieczulenie w rdzeń kręgosłupa, będę świadoma.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Hej dziewczyny!!!!!!!!
Agusia to przed Tobą "długi wekend" :-), ale nadal baaaardzo mocno trzymam kciuki!!!
Mnie akurat cholernie bolało, ale wiadomo, sprawa indywidualna.
Ja 21 idę do mojego ginia żeby mi CLO przepisał i potem jakoś zaraz powinna @ przyleź i zaczynamy działać, ja mam nadzieję, że gin, który mi będzie robił IUI będzie?!?!. Nic nie wspominał o urlopie:angry: Oczywiście wiadomo należy mu się, ale kurcze tak mi nagadał, że przy następnej @ działymy, że mi nawet nie przeszło przez łepetynę jego urlop

Hej. Ja mam 29 lat, jestem z CK. Magdusiu u kogo ty się leczysz? Ja teraz bede robiła IUI na prostej a wcześniej leczyłam się w Gamecie i skonsultowałam jeszcze z Invimedem w Wawie diagnozę.
Mnie drożność nie bolała wcale wiec nie ma się co nastawiać negatywnie w końcu to kilka minut.
Agusiapela mocno zaciskam kciuki- poniedziałek już niedługo!
Ala to super że co piąta się udaje- to znaczy że ta udana jest teraz przede mną;-)

tymonka zycze Ci tego z calego serca i 3mam kciuki :-)
agusiapela kurcze juz sie nie moge doczekac poniedzialku, ciekawa jestem co tam u Ciebie wyjdzie, oby pozytywnie :happy:
powiedzcie mi jeszcze czy wszystkie przechodzilyscie USG w trakcie miesiaczki? :baffled: strasznie jestem tym przerazona :no:

Cześć dziewczyny!!!
Ja za miesiąc skończę 27 lat. Dzisiaj idę na monitoring 14 dc i jak dobrze pójdzie to jutro IUI. Agusiapela trzymam kciuki za pozytywny test!!! Musi się udać!!!
ala80 jeśli chodzi o USG w czasie miesiączki to też na początku mnie to przerażało, ale po pierwszym przestałam sie przejmować nic strasznego. :-)

witam kochane-ALA ja na usg byłam w 3dc też w trakcie miesiączki,stresowałam się strasznie i też wypytywałam dziewczyn na forum czy tak miały:-)Dla mnie to było troche krępujące i wstydliwe ale tak musi być,lekarze są doświadczeni w tych sprawach.W 3dc sprawdzają pęcherzyki tak było u mnie czy już rosną czy też nie:-)Dziękuje kochane jesteście ja również będę trzymała za nas kciuki.Od wczoraj się strasznie czuje boli mnie głowa i jest mi niedobrze ale to pewnie od tej pogody albo ciśnienie.Nie wiecie kochane jaką mogę użyć tabletkę przeciwbólową bo zaraz tu umrę?:-(

reklama
Do góry