reklama
enni
Fanka BB :)
Jane GRATULACJE!!!
Ja w sobote tez działałam naturalnie
a w niedziele rano na bank miałam jajeczkowanie, czułam ten znajomy ból jajnika a od niedzieli wieczora standardowo po jajeczkowaniu bolą mnie piersi, ale wątpie że się uda, już tyle okazji było i nic
yoanna byłam już u jednego psychologa i ona stwierdziła że to nerwica natręctw, nie poszłam juz do niej więcej bo ona stwierdziła że to przez to że z męzem nie tworzymy rodziny, to jakieś bzdury wyssane z pala, dosłownie wkur...mnie ta baba. U niego ta nerwica objawia sie częstym myciem rąk, wszystkiego boi sie dotknąć że sobie ubrudzi ręce i sie otruje, nawet jak pije ze szklanki to idzie myć ręce, mówie wam to jest straszne, on anaprawde się boi i nawet płacze mi że on nie chce tak myśleć a te myśli same mu do głowy przychodzą
yoanna byłam już u jednego psychologa i ona stwierdziła że to nerwica natręctw, nie poszłam juz do niej więcej bo ona stwierdziła że to przez to że z męzem nie tworzymy rodziny, to jakieś bzdury wyssane z pala, dosłownie wkur...mnie ta baba. U niego ta nerwica objawia sie częstym myciem rąk, wszystkiego boi sie dotknąć że sobie ubrudzi ręce i sie otruje, nawet jak pije ze szklanki to idzie myć ręce, mówie wam to jest straszne, on anaprawde się boi i nawet płacze mi że on nie chce tak myśleć a te myśli same mu do głowy przychodzą
ladybea
JANE CUDOWNIE
. AŻ DOSTAŁAM GĘSIEJ SKÓRKI NA TE SUPER WIADOMOŚCI. ŻYCIE JEST JEDNAK POKRECONE I PŁATA FIGLE KIEDY NAJMNIEJ SIĘ TEGO SPODZIEWAMY

DAGNA CO U CIEBIE?

DAGNA CO U CIEBIE?
Ostatnia edycja:
blueskye
Gratulacje JANE
TAKIE WIEŚCI JAK TWOJE DAJĄ NADZIEJĘ NA CUDA
P
patu$ka
Gość
jane! G R A T U L A C J E !!!! Ojej jak sie ciesze! Teraz wiem z etrzeba odpuszczac. Mialas miec IUI tu naturals. Powodzenia! i oby betka ladnie przyrastala.
kasik36
Dziewczyny powiedzcie mi jak to jest, bo trochę się zaniepokoiłam, skoro Jane ma betę tylko 40,5 2 dni po terminie spodziewanej @ to czy jak ja robię betę 12 dni po IUI to wyjdzie prawidłowa? Może to za wcześnie? Mój gin kazał brać od wtorku luteinę przez 10 dni i ostatniego dnia zrobić betę, żeby było wiadomo czy odstawić luteinę czy nie. Tak więc muszę ją zrobić 20 czerwca czyli w 23 dc, 2 dni przed spodziewaną @. Zgłupiałam już ale inaczej się chyba nie da. Mogłabym dłużej brać luteinę, żeby betę zrobić 14 dni po IUI ale to mi wydłuży cykl. Przez ten Menopur skrócił mi się znacznie cykl, już w 11 dc pękły pęcherzyki.
Ostatnia edycja:
reklama
pełna_nadziei83
Kasik36 z betą to jest różnie bo tak naprawdę ona zaczyna wzrastać od momentu zagnieżdżenia zarodka a nie od owulacji, a u każdej z nas zagnieżdżenie występuje w innym momencie, więc ciężko to porównywać ze sobą, ale 12 dni po IUI beta już powinna być powyżej 5. Ja dzień po terminie @ miałam betę 108, Jane dwa dni po terminie ok 40, widocznie u Jane zagnieżdzenie miało miejsce trochę później...
A ja po wizycie, wyszko w porządku, jeszcze nie rodzę :-) szyjka ok, mała waży 2563g :-)
A ja po wizycie, wyszko w porządku, jeszcze nie rodzę :-) szyjka ok, mała waży 2563g :-)
Podziel się: