reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Jane GRATULACJE!!!:) Ja w sobote tez działałam naturalnie;) a w niedziele rano na bank miałam jajeczkowanie, czułam ten znajomy ból jajnika a od niedzieli wieczora standardowo po jajeczkowaniu bolą mnie piersi, ale wątpie że się uda, już tyle okazji było i nic:)

yoanna byłam już u jednego psychologa i ona stwierdziła że to nerwica natręctw, nie poszłam juz do niej więcej bo ona stwierdziła że to przez to że z męzem nie tworzymy rodziny, to jakieś bzdury wyssane z pala, dosłownie wkur...mnie ta baba. U niego ta nerwica objawia sie częstym myciem rąk, wszystkiego boi sie dotknąć że sobie ubrudzi ręce i sie otruje, nawet jak pije ze szklanki to idzie myć ręce, mówie wam to jest straszne, on anaprawde się boi i nawet płacze mi że on nie chce tak myśleć a te myśli same mu do głowy przychodzą:(

JANE CUDOWNIE :tak:. AŻ DOSTAŁAM GĘSIEJ SKÓRKI NA TE SUPER WIADOMOŚCI. ŻYCIE JEST JEDNAK POKRECONE I PŁATA FIGLE KIEDY NAJMNIEJ SIĘ TEGO SPODZIEWAMY:szok:
:nerd:
DAGNA CO U CIEBIE?

Ostatnia edycja:
Jane moje G R A T U L A C J E
biggrin.gif
Superaśna wiadomość:-) I jak tu nie wierzyć w cuda...

jane! G R A T U L A C J E !!!! Ojej jak sie ciesze! Teraz wiem z etrzeba odpuszczac. Mialas miec IUI tu naturals. Powodzenia! i oby betka ladnie przyrastala.

Dziewczyny powiedzcie mi jak to jest, bo trochę się zaniepokoiłam, skoro Jane ma betę tylko 40,5 2 dni po terminie spodziewanej @ to czy jak ja robię betę 12 dni po IUI to wyjdzie prawidłowa? Może to za wcześnie? Mój gin kazał brać od wtorku luteinę przez 10 dni i ostatniego dnia zrobić betę, żeby było wiadomo czy odstawić luteinę czy nie. Tak więc muszę ją zrobić 20 czerwca czyli w 23 dc, 2 dni przed spodziewaną @. Zgłupiałam już ale inaczej się chyba nie da. Mogłabym dłużej brać luteinę, żeby betę zrobić 14 dni po IUI ale to mi wydłuży cykl. Przez ten Menopur skrócił mi się znacznie cykl, już w 11 dc pękły pęcherzyki.

Ostatnia edycja:
reklama
Kasik36 z betą to jest różnie bo tak naprawdę ona zaczyna wzrastać od momentu zagnieżdżenia zarodka a nie od owulacji, a u każdej z nas zagnieżdżenie występuje w innym momencie, więc ciężko to porównywać ze sobą, ale 12 dni po IUI beta już powinna być powyżej 5. Ja dzień po terminie @ miałam betę 108, Jane dwa dni po terminie ok 40, widocznie u Jane zagnieżdzenie miało miejsce trochę później...
A ja po wizycie, wyszko w porządku, jeszcze nie rodzę :-) szyjka ok, mała waży 2563g :-)

Do góry