Cześć dziewczyny.
Za 5 dni mam kontrolę czy torbiel to jednak czynnościowa i się w wchłonie czy nie. Nie jest możliwe że to torbiel endo bo wynik Ca 125 tego nie potwierdził. Mam wynik 10,14U/ml a norma jest do 35, więc nawet chyba nie mam żadnych ognisk endo Mam też wizytę w Antrum u dr H na 18 ale zastanawiam się nad sensem jechania tam
Ani Antrum ani Gyncentrum nie dostało się do programu rządowego
chyba czeka mnie kolejna zmiana kliniki ale już sama nie wiem na jaką
Gametę i Provitę już zaliczyłam. Myślę ewentualnie nad Salve medica w łodzi, warszawę mam 250 km w jedną stronę, a Białystok 450
Nawet nie wiem czy się załapałabym na rządówke, pisałam już do invicty z zapytanie i czekam na odpowiedź.
Trochę sie zraziłam do dr M, mam torbiel, jestem w plecy kilka tysięcy, a stresu przez tydzień miałam co nie miara z obawy przed utratą jajnika, a wszytsko najprawdopodobniej poprzez podanie duphastonu na 5 dni przed owu co mogło uniemożliwić pęknięcie pęcherzyka...ehh znowu mam dylemat. Na wizytę do Gyn jestem umowiona na 21 czerwca. I co z tego że odstałam dofinansowanie 3000 zł jak tyle straciłam już nadaremno i pewnie lekarz pójdzie w zaparte że to wynik stymulacji, ale skąd ma się zrobić torbiel czynnościowa w 5 dni, jak nie było pęcherzykó bo to poczatek cyklu, to pozostałość z poprzedniego i złe podanie leku.
Widzicie

taka mądra jestem a zawsze daje się wykiwac lekarzom
To tyle o sobie.
Blue tak jak Ci pisałam, ja tego nie ogarniam

jak przy tak dużym,ładnym estradiolu z 12 pęcherzyków tylko 3 były dobre

to jest wynik 600-900 plus te kilka pozostałych ale jak byly puste to by chyba tak wyniku nie zaniżały. Druga sprawa to nie rozumiem dalszego braku rozwoju, na wątku in vitrowym nie spotkałam dziewczyny z takim przypadkiem. Mam nadzije że dr H może jakoś to wytłumaczyć, że jest jakas odpowiedź a nie chodzenie we mgle. Całym serduchem jestem z Tobą
Hope wyniki masz fajne, tylko TSH można byłoby ciut zbić, i nie daj sobie mydlić oczu że nie trzeba. Ja przed pierwszą kontrola pęcherzyków (notabene ostatnią) odebralam z rana wynik TSH i byłoprawie 3, od razu powiedziałam że nie przystąpię do transferu jak nie spadnie. Stosunek może nie jest rewlwacyjny ale samo FSH masz bardzo dobre więc nie powinnas mieć problemu AMH. Pytałam ostatnio w Diagnostyce i na AMH i inhibinę B czeka sie 2 tyg, koszt 150 za kazde, zrobić w 2-3 dc.
Yoanna serdecznie gratuluję kropeczki i trzymam kciuki za rozwój drugiej
Pole moze byś wkleiła ladny suwaczek;-) tak dla potwierdzenia, maluszek zostanie z Tobą do końca, jest silny i sie porządnie zadomowił