reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Pole test kiepski czy nie kiepski nie ważne, ważne że dwie kreski pokazał :-) Czekamy na betę w kolejnym odcinku serialu ;-) A Ty do tej pory na czczo byłaś? Bo betę się chyba robi na czczo?

Ostatnia edycja:
reklama
witam:)
pole ale ty nam ciśnienie skutecznie podnosisz ;-)

blue rozumiem Cię, że się denerwujesz... podejrzewam, że ja byłabym kłębkiem nerwów przed czymś takim:-( ja i tak od HSG jestem nie do wytrzymania :-( nawet ja to widzę i mnie to wkurza :no: czuję, że coś we mnie siedzi i jak coś się niedługo nie zmieni to będzie tylko gorzej...

byłam odebrać w końcu wypis ze szpitala i jednej rzeczy nie rozumiem.
może wy mi pomożecie??

mam wpisane coś takiego:

Wynik HP.
Zalecenia:
Kontrola w Por. K.

Kurcze muszą takim szyfrem pisać? Co to znaczy bo nie mam pojęcia?

Jane ja też mam w wypisie: Kontrola w Por K za 4 tyg ale to przoczyłam, zresztą nie istotne i tak jestem u gina częściej ;-) Natomiast w zastosowaniu leczenia mam wpisane: Histerosalpingografia (czyli HSG) a na dole P+P ale co to oznacza nie mam pojęcia.

Ostatnia edycja:
Na dobre popołudnie Wam powiem, ze wyników bety jeszcze nie ma...
Wiec w serialu, kiedy podchodzimy juz do mostu Karola, a słońce czyli sie ku zachodowi...jest przerwa na rreklamę:-p

Dochodze do wniosku, ze ja w ogóle nerwów od jakiegoś czasu nie posiadam chyba...moze to klucz do sukcesu?
Blue to do Ciebie szczególnie przemawiam!!!

W czasie stymulacji lekarka mnie zapytała jak ja psychicznie dam radę? Rak, operacja, stymulacja, punkcja, transfer...najbardziej sie boi o moja psychikę, ze nie udzwigne tego wszystkiego. I moze nam z tego inv nic nie wyjść ze względu na ...głowę.
Wiec Jej powiedziałam, ze dam radę i tyle.
Tylko głowa pokrecila...

Potem po transferze mnie pyta czy chce zwolnienie. Mowie, ze nie.
To sie pyta, co bede robi teraz, a ja ze do szpitala jadę. A ona czy moze mnie prosić, żebym chociaż do kawiarni na pól godziny poszła i herbatę wypila, ze ona mnie sprawdzi...
Wiec z zegarkiem w ręku poszłam i odpekalam te 30 minut.
A potem pojechałam do szpitala. A potem po kwiatki na balkon i ziemie, doniczki itd
Potem sobie wszystko wnioslam i posadzilam. Nie lezalam ani 10 minut.
Poszlam spać o 2 w nocy. I tak wyglądało moje oszczędzanie sie po transferze...

Jane masz zalecenie pojawić sie w poradni zdrowia kobiet? Ale po co? Przecież to lekarz,którego znasz Ci to badanie robił. Czy cos mi sie pomyliło?

Pole ja po transferze normalnie do roboty chodziłam i jakoś to wpływu nie miało ;-) Ale psychę masz chyba z diamentu. Podziwiam.
Czekam na dalszy ciąg programu...

653,33 odcinek serialu w 13 dpt
Nie zapytam Was jak kolezanka Kate co to znaczy tylko grzecznie pójdę do tabletek i sprawdze czy to nie wróży ciazy ektopowej lub 6-raczkow...

Pole teraz to przez ciEbie rycze właściwie przez was i to ze szczęścia a mam dzisiaj ciężki dZien, co chwile mnie cos doprowadza do minimlez nawet szczeniaczki w TV wiec zapewne zbliża sie cos:( ale teraz to poprostu cieszę sie jakby to moja beta była jupijajeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeJ gratulacje ty nasz trójpaku:)

Ostatnia edycja:
Pole!!!!!!! Kochana - dawno mnie tak szczerze nie cieszyla czyjas ciaza!!! I jaka beta!!! To musza byc blizniaki -WOW.

reklama
Do góry