reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Pole Mialas kupić zapas teściorów i co? Moglabys zrobić znowu jakiś popludniu i cos nam tu naskrobac jaki wynik:) ja juz całą wytlaczanke jajków znioslam :-p

Poleee!!!!!!!!!!!!!!mowilam ze 19 to piekna najszczesliwsza liczba!!!!!!dziekuje Ci za taka wiadomosc tego mi bylo trzeba:):):):)mowilam!!!a cuda sa!! (moze nawet widzialas autorke blogu co Ci poslalam nie raz na dniach w telewizji?!)
Wierze, ze Twoj maz pokaze na co go stac i nie jednemu lekarzowi kopara opadnie!ot co!uwazaj zeby chomicek nie padl ze szczescia!

Wariatki!!!
Te co mówią sikancom stanowcze NIE....

Maz powiedział do mnie dziś, zbieraj sie jedziemy na majowke. Ja oczy w słup, bo rana, bo szwy, bo kondycja itd
A Ten, ze zawsze jeździliśmy i nie widzi powodu, żebyśmy mieli rezygnować...więc najpierw z Warszawy do Gdańska i jutro GDZIEŚ....bo nie wiem gdzie..

A ponieważ miałam w domu jeden test to zrobiłam 3 minuty temu.
Wyszedl tak jak wczoraj. Druga bada kreska. Troche ciemniejsza niz wczoraj.No ale jest.

Blue bo ja Cię potem do porządku nie doprowadze, a Ty zdaje sie masz przed sobą niezle wyzwanie...

Ysia no wlasnie miałam napisać, ze zobaczyłam dziś w tv dziewczynę z blogu:) Pierwszy raz, bo ja nie mam telewizora w 100-licy.
To ja tez moge powiedzieć, ze 19 bedzie symboliczna data.
No i jutro idę pierwszy raz w życiu na bete...

Lilonka niech trzymają te piąstki, bo nie wiadomo czy bliźniaki nie kibicuja blizniakom;)

Lebara no to pierwsze koty za płoty i czekanie....

A za kogo najwcześniej teraz sie trzyma kciuki?

Ostatnia edycja:
Pole to super, że mąż taką decyzję podjął, nie poddaje się chłopak, to mi się podoba. Z testem potwierdzenie więc cieszę się razem z Wami :-D Zdradź nam gdzie mąż Cię zabrał na majówkę.
Teraz kciuki trzymamy za Gennę, która miała IUI 22 maja. I na niej nasza lista się kończy. Majową listę rozpoczyna Lebara za którą już od dzisiaj trzymam kciuki :tak:

Hey :)

Pole kochane ja trzymam mocno & za piąstki Twoich bliźniaków :) zrób ja bete i pochwal się nia szybko...

Jeszcze ja dziewczynki testuje niedługo :p chyba ktoś już o mnie zapomniał :p ja miałam IUI 23.04 także testowanie przede mną...nadziei brak ale cóż....

Hope84 kochana przepraszam Cię bardzo, nie wiem jak to się stało ale się pogubiłam. Jednak ta lista, szczęśliwa czy nie to była bardzo przydatna, proponuję do niej wrócić. Spróbuję się nią zająć (jak się pogubię proszę mnie poprawiać):
Queen: 15-04-2013
Pole: 19-04-2013 :tak:
genna: 22-04-2013

Hope84: 23-04-2013
Lebara: 01.05.2013.

A co z Queen? Odezwała się po becie?

Hopka o Tobie pamięta, bo pisalas, ze testujesz 8.05
Pamietam tez o Gennie, bo Ona robiła iui niedługo po mnie.
Tylko mi sie zdawało, ze miedzy Wami ktoś sie jeszcze zalapal.
To ja teraz za Genne w pierwszej kolejności.

Ide na bete. Nasikalam rano do sloika i kisze mocz, aż test kupię...
A jedziemy na wspominkowa chyba majowke;) Do Pragi.

reklama
Pole wow Praga, super :-) Nie byłam jeszcze ale słyszałam, że jest pięknie. Życzę miłego pobytu i wielu wspominkowych chwil. Czekamy na wielocyfrową betę i piękne krechy na teście :-(

Do góry