reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Hey :-)
Nie wiem czy wchodzicie na watek Naszych ciezaroweczek po IUI ale lucy napisala,ze byla na usg i lekarz stwierdzil dwa pecherzyki ciazowe, cos pisala ze gin powiedzial,ze sa o 5dni za male, czeka na jakies info od Naszych blizniakowych ciezaroweczek.....

Lucy trzymam &&&& za dalszy rozwoj fasolek :-)

Dziewczyny po IUI tez mozna miec blizniaki takze czas na miesiac conajmniej dwoch pecherzykow :-p

reklama
To znowu ja, wcześniej pisałam z tel a to nie wychodzi tak jak powinno:-)
Esiek kciuki do czerwoności za ładną betkę
Kate26 za Twoją podwyższoną betę też kciuki
Pole jak dobrze kojarzę transfer o 17, ale już myślami jestem z Tobą.
Blue na Twoje testowanie jeszcze trochę poczekamy ale też myślę tylko pozytywnie o Twoim wyniku;-)
Smerfeta proszę mi się nie dołować, kiedyś do kazdej z nas uśmiechnie się los;-)

Ja dziś odbieram wyniki TSH, FT4 i anty TPO. Oby były w normie:confused2: W poniedzialek wyniki bakteriologii i badanie kompleksowe M. A jak bede miała @ to usg będzie krępujące, szczególnie że gabiney jest dziwnie skonstruowany że leże naprzeciw M a dr robi swoje...
U mnie dziś pada, aż mi się nie chce do labora iść. Sprzątam mieszkanko, robie rolady schabowe z nadzieniem warzywnym a drugie tradycyjne z pieczarkami i serem. Falki i fasolka po bretońsku wczoraj zrobiłam no i sałatkę warzywną.
No i wieczorem sie gościmy a jutro powtórka:-)

Miłęgo dnia dziewczynki, nawet jeśli nie ma słonca za oknem to niech chociaz zagości w naszych serduchach
:-)

Hope cudownie że się udzielasz:-):-):-)
A o Lucy nie słyszałam, ale superaśna wiadomosć:tak:

Dzięki dziewczyny za miłe słowa... nie działam i tylko rozmyślam stąd moje doły
Esiek, plamienie jeszcze nic nie znaczy... poczekajmy i się przekonamy
woow oby Lucy się udało... wydawało mi się, że przy bliźniaczej zawsze jest ciut do tyłu

Pole kochana z tego co pamiętam ma, miała o 9 transfer.... hmmmm
Wow jaka wiadomość Lucy 2 bąbelaski mogą być no nieźle . Ja mam dzisiaj urwanie "wacka" w robocię więc nadrobie Was .....kiedyś :)
Miłego dzionka dziewuszki:) i 3mam kciuki za wszystkie kobitki :)
Smerfetka uśmiechnij się i będzie lepiej, nie da się niestety tak zrobić żeby nie myśleć :/

Esiek głowa do góry, jeszcze nic nie jest przesądzone, plamienie się zdarza. Wiesz ile kobiet dowiaduje się, że jest w ciąży w 3-4 miesiącu bo myślały, że to @ a to było tylko plamienie?
Smerfeta więcej optymizmu kobietko, jak my same w siebie nie uwierzymy to kto ma uwierzyć? Będzie dobrze :-)

Kate26 trzymam kciuki za ładny przyrost betki :-)
Pole nie wiem czy jesteś już po czy jeszcze przed ale kciuki cały czas zaciśnitę:-)

Ostatnia edycja:
no ja tez pamiętam ze Pole o 9 miała miec transfer:)
ja sie pogubiłam z terminem testowania. lekarkamówiła ze w terminie @.wiec chyba tak zrobie./ termin mam na poniedziałek..a labor i tak we wtorek..wiec jakby coś to we wtorek pojdne na betę jak nie przylezie@

Blueskye a bierzesz luteinę lub coś w tym rodzaju? Mi lekarz kazał zrobić betę 10 dnia luteiny, żeby w razie czego 11 dnia ją odstawić. Ja zaczynam ją brać jutro czyli betka 29 kwietnia :) Dobrze, że przed weekendem majowym bo nie dosyć, że mam więcej pracy to u nas w miasteczku muszę czekać na wynik dobę a to przecież cała wieczność ;-)

reklama
Do góry