reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Pole, szkoda że firma nie dała innego rozwiązania... o mojej firmie można powiedzieć wiele złego, jednak przy zachorowaniu na raka, czy przy różnych wypadkach i nieszczęściach, bardzo wspomagają rodziny. Ale cóż, nie samą pracą człowiek żyje... jeszcze się napracujemy w życiu :) Co do listy... to też się w sumie na nią nadajesz... ale to jutro :tak:

Yoanna ja też smęcę... nie mam dziś dnia

reklama
Wkońcu wróciła nasza Pole , taka jaką pamietam:) cieszy mnie to bardzo a męża masz przedniego:) 3mam kciuki za transfer:) niech bliźniaki sie przyjmą :-D
znowu tyle naskrobalyscie przez cały dzień ze masakra!!! Na dodatkowe pól etatu musiałabym sie zatrudnić w celu czytania waszych postów :-)
Jutro kolejny monitoring i chyba juz sie dowiem kiedy ta IUI mnie czeka:) , wczoraj pecherzyk 16 mm więc jutro teoretycznie 20 ale jakby miał 22 to bym sie nie obrazila , bo wtedy IUI w niedziele , a w niedziele bardzo miły dzień dla mnie więc to byłby znak:)

Yoanno to ja Cię wpisze na listę rezerwową tych co to były leniwe w kwietniu i muszą zahaczyc o maj...
I żadne tam jedyne szansy i tym podobne bzdety, tyle ile cykli tyle szans. Smutne co piszesz, ze była by Was niedługo trójka, ale Was BEDZIE niedługo trójka.

To ja poproszę na tę listę. Będzie krótka, bo kwiecień zbiera plony i trzymam kciuki, żeby tak było dalej!
Zobaczymy jak maj...

POWODZENIA KOCHANA !!! mocno zaciskam kciuki również za ciebie :)
PS. wiesz ja to się będę Cieszyć jak ta jutrzejsza beta wyjdzie pomyślnie ... dopiero będę się cieszyć, teraz jestem pełna obaw, nawet nie masz pojęcia jaka jestem teraz poddenerwowana tym wszystkim - nie potrafię sobie z tym poradzić. Nie wiem czym to jest spowodowane bo tak na prawdę to robię milion innych rzeczy aby nie myśleć, a po prostu czuję się taka nabuzowana. Jutro o 7:30 jadę zrobić kolejną betę i wyniki będą około 15 :)

Ja się bardzo denerwuję, bo piersi mnie przestały boleć :-( wszędzie piszą, że na ciążę raczej bolą piersi a mnie przestały boleć typowo jak przed @ :-(

Kate26, chyba jestem w stanie wyobrazić sobie Twoje nerwy. Ja z jednej strony oczywiście marzę, żeby zobaczyć 2 kreski na teście ciążowym, ale z drugiej sama myśl o tym budzi we mnie wielki strach. Myślę, że to przez moje doświadczenie - krótka radość z pierwszej ciąży. Strasznie się boję, że to się może powtórzyć, zwłaszcza, że nie wiem co było przyczyną poronienia.
Ale u Ciebie wszystko rozkręca się ładnie i myślę, że jutrzejszy test będzie już tylko ostatecznym potwierdzeniem :)

Smerfeta,
Muszę jeszcze dodać, że dla mnie jesteś wzorcem pozytywnego nastawienia :-) Nawet jeśli nie masz dnia, rozsiewasz je wokół i wspierasz Dziewczyny. Nie każdy tak ma :-)

reklama
Smerfeta to nie do konca tak, ze by mnie zwolnili, bo tam tez LUDZIE pracują, ale ja nie mogłam narażac wielu osób na to, ze przeze mnie nie zostaną zrealizowane projekty. Moje obowiązki musiał przejąć ludzik zagraniczny. Dostałam jednak zapewnienie, ze jeżeli bede w ciazy to firma zatrudni mnie nawet na jakimś pseudofikcjo etacie, zeby była chociażby ubezpieczona.
Genna no widze, ze komitet kolejkowy do listy zamykasz:happy:
Wiesz, ze ja Ci kibicuje jak mało kto, bo muszę odpokutowac "napadanie na biednego bliźniego";-)

Do góry